consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 27 de ani, sunt insurat de 1 an, astept un copil si cred ca ma aflu intr-o depresie de un an jumatate, deoarece nimic nu ma mai face fericit, nu mai am incredere in mine.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Am 27 ani,sunt insurat de 1 an,astept un copil si cred ca ma aflu intr-o depresie de un an jumatate,deoarece nimic nu ma mai face fericit,numai am incredere in mine…intotdeauna vad numai lucrurile rele numai sunt optimist,simt ca duc o lupta intre mine si corpul meu…beau din ce in ce mai mult,ma puteti ajuta cu un sfat ceva?Multumesc anticipat

Va recomand sa apelati cu incredere la psihiatru. Exista tratament, exista si posibilitatea de a face psihoterapie, totul e sa luati decizia de a face ceva. Curaj!
 1
Cu siguranta alcoolul adanceste depresia,asa ca te sfatuiesc sa mergi la psihoterapie pe banii de alcool si ai putea face sport ,sa itiajuti sotia,sa va plimbati si sa discutati cat de mult puteti,mai ales ca asteptati un copil care are nevoie de ambii parinti! Succes!


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed