Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt divortata de un an, iar fostul sot a fost timp de 18 ani agresiv verbal si are probleme cu alcoolul, dar ma afecteaza daca aud ca vrea sa aiba o relatie cu alta femeie.

Terapeuti RO 10:32am Feb 26
Mesaj:
Buna ziua,ma numesc Angela .Sunt divortata de un an, am o fata majora ,un serviciu foarte bun dar cu toate acestea nu pot trece traumele divortului cu toate ca acestea s-a incheiat amiabil.Inca ma afecteaza faptul ca am divortat desi fostul sot a fost timp de 18 ani agresiv verbal(cu mici pauze) si are probleme cu alcoolul.Au fost si perioade frumoase in casnicia noastra, dar ma afecteaza daca aud ca vrea sa aiba o relatie cu alta femeie.Cum credeti ca ar trebui sa procedez,sa nu ma mai intereseze decat viata mea si a copilului meu?

Buterchi Carmen 10:39am Feb 26
Divortul, ca orice pierdere, necesita o perioada de acomodare la noile conditii. Unele persoane reusesc singure, altele nu. Poate luati in calcul varianta de a merge la psihoterapie.

Catalina Negrea 11:57am Feb 26
Intai ar trebui sa va clarificati sentimentele,fata de fostul sot,pana la urma face parte din trecut,si trebuie sa va impacati cu ideea…si apoi sa va vedeti de viata dvs in continuare.Traind doar prezentul:)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed