consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita de 14 ani si am o soacra alcoolica. De cate ori vorbesc cu ea tremur, imi ies bubite pe mine (pe maini), am teama de ea, nu mi explic ce mi se intampla.

Terapeuti RO 7:21pm Feb 3
Mesaj:
Buna,sunt casatorita de 14 ani,si am o soacra alcoolica.Pana acum 10 ani nu prea am avut treaba una cu cealalta ,nu stam impreuna.De vreo cativa ani este bolnava doar iarna,vara face treaba normal ca orice femeie de73 ani,insa iarna are toate bolile auzite am dus o la medici are un tratament de inima si atat dar continua sa bea.Eu nu mai suport aceasta situatie si am considerat ca datoria de copii ne o putem face in mai multe feluri avand grija de ea fara sa ne distrugem pe noi si familia noastra,in sensul ca i am gasit o femeie cae saii faca treburile casnice in conditiile in care ea este pe picioare. Nu mai stiu cum sa ma port cu ea mai ales ca daca stau de vb cu ea este inutil ca nu vrea sa asculte si eu ma agit degeaba iar pe ea nu o afecteaza nimic din ce ii spun .Plus ca de cate ori vb cuea tremur imi ies bubite pe mine( pe maini) am o teama de ea,nu mi explic ce mi se intampla ,mi efrica de ea . Ea nu sa purtat urat cu mine pt ca stia ca este in dezavantajul ei (nu ne are decat pe noi) asa ca eu nu mai pot sta in prezenta ei Ea nu are nici macar rusine de mine ( a stat sa ii pun si supozitor,o femeie pe piciorele ei,capabila),poate am si eu cate va ‘probleme’ ,nu mai stiu,nu ma ma pot controla in prezenta ei ,sper ca m am facut cat de cat inteleasa sa ma puteti ajuta,va rog si multumesc mult!

Viorel Mocanu 10:47am Feb 4
e soacra da??? pai sotul dumneavoastra nu are un cuvint fata de mama dumnealui? se pare ca doar dumneavoastra trebuie sa luati initiativa si nu e de bine… corect ar fi ca sotul sa ii explice mamei sale ca ii vreti binele insa trebuie ca si familia dumneavoastra “sa fie la adapost”… virsta, alcoolul si pastilele pentru soacra dumneavoastra nu au un sfirsit bun….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile