consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Locuiesc cu sotul in Anglia, de 6 luni, am o relatie foarte buna, am avut o copilarie frumoasa, dar am inceput sa simt lipsa de aer. Ma simt tot rau, am fost si la psihiatrie si mi s-au dat Rivotril si Cipralex.

Terapeuti.ro 9:24am Dec 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Ma numesc ana si locuiesc cu sotu in anglia de 6 luni am o relatie foarte buna cu el si cu membri familiei am avut o copilarie frumoasa pana la 18 ani atunci a inceput totul cu o lipsa de aer am fost LA analize contiinu Lipsa de calciu si anemie am tratat problema far de atunci continua as MA simt tot rau am 25 ani acum am fost LA pshiatrie MI as dat un an de rivotril stimuloton cipralex degeaba am schimbat cu frontin apoi CT xeroxat sanax xtilnox si ulttima data cu alprazolam de 0 5 dar fara efect VA rog ajutati MA cu in raspuns ce as putea lua multumesc


Botezat-Antonescu Radu 9:34am Dec 9
nu va putem oferi asemenea opinii online, din pacate. Este o decizie medicala si trebuie facua de medicul curant. Ma gandesc insa ca ar fi bine sa incepeti o psihoterapie in paralel cu un tratament in ideea ca nu ati identificat sursa acestei tulburari; ideea ar fi ca daca aveti aceasta tulburare si doar tratati simptomele, ea nu se va vindeca niciodata, ca si cum ati incerca v-ati imbraca tot mai gros stand in zapada, in loc sa intrati in casa. Succes!

Doina Zamfirescu 10:00am Dec 9
Subscriu la parerea colegului meu: medicatie si in paralel terapie.

Pascu Viorica 10:20am Dec 9
Probabil simptomele sunt mai multe, iar medicul psihiatru v-a pus un diagnostic, chiar si prezumtiv. Intr-adevar este un hazard sa ne spunem opinia online, avand foarte putine date! Urmati sfatul medicului dumneavoastra si mergeti la control! medicul va va sfatui ce e de facut!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile