consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea cea mai buna, cand merge sau se enerveaza respira destul de greu, prezinta o stare de ameteala, o cuprinde o caldura si o transpiratie rece, nu mai vede bine. Nu vrea sa mearga la medic.

Terapeuti RO 8:03am Feb 24
Mesaj:
Buna ziua,
Ma numesc Bianca si am nevoie de un sfat. Prietena mea cea mai buna de cateva saptamani nu se simte bine, prezinta niste simptome foarte ciudate si nici nu vrea sa mearga la medic sau sa-i spuna mamei sale.
In momentul cand merge sau se enerveaza respira destul de greu, prezinta o stare de ameteala,o cuprinde o caldura si o transpiratie rece, nu mai vede bine.Uneori prezinta o stare de depresie, se enerveaza din orice si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, nu are pofta de mancare.Ce ar putea sa aiba?.
La ce doctor ar trebuii sa apeleze? Astept un raspuns.
Multumesc anticipat

Delia Craciun Cormos 8:11am Feb 24
pentru inceput la medicul de familie, unde trebuie sa isi spuna toate simptomele. medicul de familie este obligat sa pastreze confidentialitatea actului medical, daca cumva prietena ta nu doreste sa isi ingrijoreze parintii cu starea sa. eu insa ii recomand cu drag sa mearga la medic cu unul din parinti. ei isi iubesc cel mai mult copilul si vor face tot ce trebuie pentru ca sanatatea ei sa se imbunatateasca. numai bine!

Mihaela Munteanu 10:29am Feb 24
Mergi cu ea la un medic!

Adelina Ioana Boiangiu 3:30pm Feb 24
sariti medicul de familie. Mergeti la un psihiatru direct. Suna a depresie si anxietate (cu atacuri de panica) care se manifesta impreuna. Se rezolva cu antidepresive usoare.

Mar Dum 5:14pm Feb 24
Si pentru mine suna a inceput de ata de panica. Musai la psihoterapeut pentru depistarea cauzelor.

Adelina Ioana Boiangiu 5:15pm Feb 24
intai la psihiatru. desi usor tratabile tulburarea de anxietate si depresia pot fi enervante ca un ghimpe in coasta. Poate nite antidepresive sau anxiolitice i-ar prinde bine. :)

Adelina Ioana Boiangiu 5:17pm Feb 24
Nu e nicio stimga…depresia, anxeitatea au un tratament usor. Antidepresivele sunt medicamente sigure si nu au efecte adverse. Vor remite simptomele si dupa poti face terapie in liniste fara sa te chinui cu ele


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed