consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o prietena vaduva care fost casatorita timp de 36 de ani. Viata lor sexuala a fost un esec aproape total; nu au mai avut relatii intime in ultimii 20 de ani.

Terapeuti.ro 8:54am Dec 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Am o prietena vaduva care fost casatorita timp de 36 de ani.Mi-a spus ca sotul ei nu avea erectie decit foarte putin si viata ei sexuala a fost un esec aproape total dar nu s-a despartit de el si mi-a spus ca nu au mai avut reltii intime de 20 de ani.Au ramas impreuna pina in urma cu un an si jumatate cind el a murit de cancer.Acum suntem in pragul unei relatii si dorind sa avem un contact sexual dupa preludiu am descoperit ca nu poate fii penetrata decit 2-3cm.am incercat usor sa o penetrez dar avea dureri si desi am incercat citeva pozitii rezultatul a fost acelasi.Mentionez ca :nu are scurgeri sau dureri in afara contactului sexual.Are 55 de ani si nu a mai fost la un control ginecologic de foarte multi ani pentru ca nu a deranjat-o nimic pina acum.Se excita usor doreste contact sexual si in afara de sotul ei nu avut relatii sexuale cu altcineva.


Ruxandra Grigore 9:01am Dec 29
Abstinenta doamnei si menopauza fac ca relatiile intime sa fie dureroase.Inainte de orice altceva,e nevoie de un control ginecologic si daca medicul considera necesar, va poate recomanda un terapeut, pentru ca eventualele stari de anxietate sa fie depasite.Nu este usor totusi ca la o varsta inaintata sa ai alt partener decat cel cu care ai trait o viata…..

Lia Oltean 9:18am Dec 29
Perioada de abstinență, viața sexuală nesatisfăcătoare de dinainte și vârsta doamnei, factorii psihologici, pot fi variabile care influențează actul sexual. Recomand un control ginecologic și în urma recomandărilor de acolo, poate și sprijinul unui terapeut.

Onetiu Florin 2:09pm Dec 29
Este cazul unui control ginecologic….

Ciureanu Oprica 4:28pm Dec 30
Probabil sufera de vaginism. http://www.sfatulmedicului.ro/Disfunctii-sexuale-feminine/vaginismul_711


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile