Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt fata, am 26 de ani. Am fost la psiholog, mi-a spus ca sufar de anxietate cu stari depresive de grad mediu.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua, sunt fata am 26 de ani. Am fost la psiholog, mi-a spus ca sufar de anxietate cu stari depresive de grad mediu (a spus ca sunt de grad mediu pentru ca anxietatea a recidivat). Prima data nu m-am dus la psiholog…am reusit sa ies din starea aceasta singura (stare care a durat 5 ani) pentru 1 an si 8 luni. Acum din cauza problemelor de acasa am cazut iar….problema momentan nu este grava doar ca n-as mai vrea sa trec prin starile pe care le am avut acum 7 ani. Anxietatea a recidivat de aproape 2 saptamani.
Domnul Psiholog mi-a spus ca ar trebui sa fac terapie. Problema este ca eu nu imi permit sedinte de terapie individuala. Credeti ca m-ar ajuta o terapie de grup? (Este aproape la un sfert din pretul terapiei individuale).
Unde as putea sa fac o astfel de terapie in Bucuresti?
Va multumesc!

cu siguranta te poate ajuta! Orice efort de dezvoltare personala iti este de folos. Curaj!
La recomandarea unui psihiatru, puteti beneficia de psihoterapie individuala gratuita (decontata prin Casa de asigurari, daca sunteti asigurata). La Clinica Hope puteti beneficia de aceste servicii gratuite (psihiatrie si psihoterapie). Cu siguranta si psihoterapia de grup va poate ajuta.
 2
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile