Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTatal meu este bolnav si de 4 luni eu si sora mea facem naveta ca sa stam zi-noapte cu el. Familiile noastre sunt aproape abandonate, totul e dat peste cap, iar tatal nostru nu concepe sa angajam pe cineva care sa aiba grija de el. Suntem terminate, iar el nu ne intelege.

Terapeuti.ro 8:42am May 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

buna ziua!tatal meu este bolnav,nu are stabilitate in picioare si de 4luni facem naveta eu si sora mea ca sa stam zi-noapte cu el.ambele avem familii,iar eu am o fata in cls aXII-a si nu am mai avut timp pt ea sau altceva.familiile noastre sunt aproape abandonate,totul e dat peste cap ,iar tatal nostru nu concepe sa angajam pe cineva care sa aiba grija de el,bineinteles ca il vom vizita zilnic,aducandu-i toate cele necesare.el este in afara localitatii unde locuim si nu vrea sa vina nici la noi acasa pt a ne usura si noua situatia si totodata i-ar fi fost si lui mai bn.de la el cand plecam suntem complet epuizate si trebuie sa ne ducem la serviciu si sa fim apte si pt treburile firesti din viata noastra .suntem terminate ,iar el nu ne intelege .ce sa fac,pt ca sunt foarte epuizata si sunt aproape sa fac un gest necugetat.


George Rebegea 11:21am May 5
E simplu, oferitii tatalui cele doua optiuni: ori accepta pe cineva strain sa ii acorde asistenta, ori se muta la dv, sau a treia, la un camin. Cee ce va alege este strict dorinta lui. Aveti grija de familia dv!

Elena Dominte 11:48am May 5
Puteti incerca la un azil de batrani sau sa ii angajati pe cineva.Trebuie sa inteleaga ca si voi aveti vietile voastre

Pascu Viorica 3:55pm May 5
oare tatal traieste cumva cu teama, ca starea lui se poate inrautati brusc si ii este teama sa nu fie singur? Explorati acest aspect; vedeti carui fapt se datoreaza indaratnicia lui de a accepta anumite lucruri si poate ajungeti la o negociere/ intelegere!

Oana Bodor 5:54pm May 5
Daca dvs. si sora dvs decideti ca propria viata si familie e mai importanta, pana la urma, nu puteti sa-i spuneti decat adevarul: cum ca nu mai puteti veni la el sa-i asigurati ingrijiri 24/7! Atunci va avea numai celelalte 2 optiuni: un camin sau o alta persoana de ingrijire la domiciliu. Fermitatea acestei decizii este esentiala, deci trebuie sa va analizati motivele pentru care simtiti nevoia sa va sacrificati amandoua. E doar sentimentul datoriei? E iubire si grija? E nevoia de dedicare si recunostinta pentru felul cum v-a ingrijit el cand erati copii? In functie de raspunsul dvs., puteti decide cea mai buna strategie cu tata. Poate cateva sedinte de psihoterapie/consiliere v-ar putea ajuta. Succes!

Strimbei Cornelia 8:41am May 6
Unii batrani sunt f.incapatanati. Puneti pe primul loc familia dv.si apoi restul.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18963 raspunsuri primite pentru 4016 intrebari
(in categoria actuala: 7115 raspunsuri primite pentru 1689 intrebari)