Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Parintii mei au divortat si se pare ca incerc sa compensez o lipsa prin mancatul compulsiv. Am un gol pe care il umplu cu mancare…

Terapeuti RO 8:21am Nov 3
Mesaj:
Buna ziua. Problema mea e urmatoarea. Sunt fata, am 23 de ani si toata viata mea se invarte in jurul mancarii. Sunt la dieta non stop. Mi-e teama de mancare. Dulciuri, paine etc. Ma hranesc cat pot de echilibrat, dar am impresia ca daca m as ingrasa ar fi o tragedie. Am devenit obsedata de asta, ba uneori o mai dau in bara si mananc o cantitate mare de dulciuri, compulsiv. Trebuie sa precizez ca sunt studenta, parintii mei au divortat eu ramanand cu mama. Am fost la psiholog si problema a fost abordata la modul in care compensez o lipsa. Am un gol si il umplu cu mancare din cand in cand. Ma poate ajuta cineva? A trecut cineva prin asa ceva? Ce e de facut? Multumesc din suflet!!!

Diamante Si Lumina 10:11am Nov 11
Sigur ca te poate ajuta "cineva", sigur ca mii, zeci de mii de oameni au trecut prin astfel de perioade si s-au confruntat cu astfel de ganduri si situatii. Va recomand o tehnica cu rezultate foarte rapide : Theta Healing… Gasiti pe terapeuti.ro practicanti si traineri de Theta. Si eu o folosesc la cabinetul meu.

Miky Roxana 11:37pm Nov 12
Eu consider ca ar trebui sa mergi in continuare la psiholog si sa discutati pe seama acestei probleme. Este posibil ca interpretarea sa privind cauzele acestei anxietati sa nu fi fost bine primita de tine si atunci poti sa-i comunici acest lucru. Psihologul este persoana cea mai in masura sa te poata ajuta a trece peste aceasta problema de natura psihica si de a primi un sens a ceva ce parte dincolo de o intelegere rationala si ceva care nu poate fi modificat usor in mod constient. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita