consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o mama singura si am crescut 2 baieti, unul este la la casa lui, iar celalalt cu mine. Are 27 de ani, putini prieteni, nu bea, nu fumeaza, este linistit, iese putin afara si de cate ori isi gaseste un job dupa o luna-doua gaseste cate un motiv sa il lase…

Terapeuti.ro 7:45am May 13
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro

Buna ziua…sunt o mama singura ,am crescut 2 baieti ,unul este la la casa lui dar unul este acasa cu mine are 27ani este un baiat cu putini prieteni nu bea nu fumeaza este linistit ,iese f putin afara dar de cate ori isi gaseste un job dupa o luna doua gaseste cate un motiv si il lasa..sunt foarte ingrijorata pt asta ca are 27 ani si cand vreau sa discut cu el nu reusesc,ma blocheaza cu raspunsurile lui si eu nu stiu ce sa mai spun..va rog cum si ce sa discut cu el ca sa il responsabilizez sa aibe si el un servici..multumesc!!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:06am May 13
ati putea sa ii spuneti ca daca nu isi face un ‘rost’ cate de cat stabil, atunci cand Dvs. nu o sa mai fiti… el o sa ajunga… undeva? Daca l-ati cocolosit si el nu are nicio motivatie sa plece de langa mama, atunci nu o va face. Va puteti gandi de asemenea sa mergeti cu el (preferabil sa mearga singur) la un consilier vocational… poate nu si-a gasit directia profesionala inca. Succes!

Fanache A. Remus 8:16am May 13
poate ca el inca nu a si-a gasit vocatia si de aceea merge din job in job, intr-un fel capata experienta si asa. Ar trebui sa il responsabilizati totusi discutand cu el impartirea sarcinilor gospodariei (ca are sau nu job, sa dea si el bani in casa, chirie, mancare, intretinere) – asa il fortati sa se gandeasca de 2 ori cand mai vrea sa renunte de la urmatorul job. Cat timp nu are responsabilitati si griji legate de venit si cheltuieli nici nu o sa se schimbe (si nici o relatie nu va putea avea, pentru ca o relatie implica la randul ei asumarea responsabilitatilor si luarea deciziilor). Familia ar trebui sa fie ferma in privinta asta, altfel daca el nu contribuie cu nimic la gospodarie nici nu isi face probleme cu jobul si nu il va considera o prioritate.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed