Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt mereu batjocorita de copii din cauza problemei mele de greutate, iar uneori bunica (locuiesc cu ea) imi spune ca nu sunt buna de nimic.

Terapeuti RO 9:34am Jan 7
Mesaj:
Buna ziua! Am 12 ani si sunt o fata. De cateva luni au aparut schimbari (mai rele) in viata mea si fizice si psihice. Stau cu bunica mea (mama si tatal meu s-au despartit cand aveam 5-6 ani,tatal meu nu ma suporta,ma uraste si niciodata nu mi-a dat un telefon nici de ziua mea de nastere iar mama munceste cu tatal meu vitreg in Germania). Am inceput sa nu imi placa unele activitati care imi placeau inainte,incep sa nu mai invat bine(imi place doar engleza) si ma retrag mai mult din unele activitati extrascolare. Bunica mea nu intelege niciodata prin ce trec,sunt mereu batjocorita de toti copiii din scoala din cauza problemei mele de greutate (cauzata de o problema de sanatate care nu pot sa o vindec niciodata). Am trecut prin depresie 1 luna si inca continua. Am decis sa ma inchid intr-o bila a singuratatii si a rusinii (si in lumea internetului unde sunt multi oameni draguti cu mine).Am inceput sa fiu mai "emo" si sa ascult rock pentru a ma linisti si a uita de probleme.Oamenii si uneori bunica imi spune ca nu sunt buna de nimic si nu am niciun talent. Ce ar trebui sa fac? Nu pot vorbi cu familia ca nu ma intelege.

Diana Fotin 1:35pm Jan 7
Pentru problemele de greutate mergi cu bunica la medicul de familie pentru a-ti recomanda un endocrinolog si un nutritionist.Daca ai la scoala psiholog mergi la consiliere si poate gasesti si grupuri de analiza si dezvoltare personala pentru copii/adolescenti.Vei putea sa comunici cu cei de varsta ta si vei afla multe despre tine si mai ales despre cum sa depasesti dificultatile actuale.Incearca sa gasesti noi activitati care sa-ti placa si nu te izola.Lumea internetului iti ofera posibilitatea sa comunici si sa socializezi,oamenii pot sa fie draguti cu tine,dar poti avea si multe dezamagiri.La varsta ta ai nevoie de prieteni reali si multe activitati.Inteleg ca-ti place limba engleza si poti incerca sa gasesti sa gasesti multe activitati legate de asta.Toate cele bune!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile