consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt in depresie de circa 1 an si iau venlafaxina, de cand s-a imbolnavit un membru al familiei noastre.

Terapeuti.ro 9:02am Feb 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:va rog frumos sa ma ajutati sa ies din depresie.
sunt in depresie de cca. 1 an, iau venlafaxina 150 mg/zi – depresia s-a declansat in urma imbolnavirii unui membru al familiei noastre.

Botezat-Antonescu Radu 9:29am Feb 5
in mod normal psihiatrul Dvs. ar trebui sa mareasca doza si eventual sa modifice tratamentul daca acesta nu este eficient. Consultati-va medicul psihiatru!

Lia Oltean 9:43am Feb 5
Subscriu. Medicul care v-a prescris tratamentul este în măsură să facă recomandări cu privire la ajustarea lui. Poate ca, pe lângă tratamentul medicamentos, ar fi util sa începeți și terapia.

Mihaela Roxana 9:02pm Feb 5
In cazul in care doriti ajutor psihologic, puteti solicita medicului psihiatru o trimitere catre un consilier sau psihoterapeut, sau puteti intra pe pe COPSI (colegiul psihologilor din Romania) au afisat un registru cu toti psihologii/ psihoterapeutii acreditati din diferite judete. Este bine ca ati inceput tratament psihiatric, dar acesta intotdeauna ar trebui acompaniat de sedinte de consiliere sau terapie pentru a va spori sansele de ameliorare a simptomelor si vindecare in cele din urma. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed