consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 30 de ani si am trecut printr-o serie de evenimente negative (certuri in familie din cauza lipsei banilor, batai, scandaluri si chiar si printr-un viol). Am mare nevoie de consiliere psihologica pentru ca am momente cand sunt atat de irascibila incat nu se poate intelege nimeni cu mine.

Terapeuti.ro 7:47am Nov 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:sunt o persoana adulta, majora, vaccinata ( am 30 de ani ) si am trecut printr-o serie de evenimente negative (certuri in familie din cauza lipsei banilor, batai, scandaluri si chiar si printr-un viol); am incercat sa depasesc momentele oribile care mi-au marcat existenta; sa merg inainte si sa fiu o personana optiomista, sa gandesc pozitiv; numai ca recent am constatat cat de am mare nevoie consiliere psihologica petru ca am momente cand sunt atat de irascibila incat nu se poate intelege nimeni cu mine ( tocmai eu care eram o persoana atat de calma si de rabdatoare/greu de crezut…) eram stresata pentru ca am un chist pe ovare de care m-am operat acum 2 ani si apoi s-a regenerat si am simtit ca tot efortul meu de a face ceva pentru mine pe plan personal si pentru evolutia mea a fost in zadar… acum iau tratament si sper sa nu fie neaparat necesara o noua internevntie chirurgicala – imi doresc din suflet lucrul acesta pentru ca detest spitale de stat si medicii , iar pentru ca in prezent nu lucrez avand in vedere ca nu am voie sa fac efort, nu am cum sa imi achtit o operatie in cadrul unui spital particular unde taxele sunt ernorme… ceea ce m-a durut cu adevarat nu au fost esecurile mele si nici traumele din copitalie, ci faptul ca mi-am ingropat rudele ( varul meu a murit in accident de masina la varsta de 6 ani impreuna cu unchiul meu – tatal si bunicii lui); iar ce m-a deprimat recent a fost verisoara mea a murit ( s-a sinucis din cauza faptului ca a fost coplesita de probleme si a lasat un copil orfan de mama…) nu stiu cum o sa trec singura peste toate astea si cum o sa indepartez durerea din sufletul meu… pentru ca de fiecare data cand am cerut ajutorul prietenilor sau sprijunul familiei mele mi s-a spus ca de fapt eu sunt cea cu o problema la cap si sa imi place mult prea mult sa ma victimizez… prietena mea cea mai buna imi spune ca am o placere sa ma vait precum o baba de 80
de ani, iar sora mea mi-a spus sa caut o consiliera cu care sa vorbesc, pentru ca ea personal s-a saturat sa ma asculte… acesta este si motivul pentru care scriu aici si am de cand sa caut ajutor specializat… nu cred in absolut toti oamenii – pentru ca si vara mea a fost intenata intr-un spital de boli mentale cu toate ca era in deplinatatea facvultailor mentale ( a fost batuta acolo de alte paciente cu reale probleme psihologice si indopata cu pastile de doctori, injectata cu sedative de catre infirmiere/asitente… nimic nu s-a rezolvat asadar doar pentru ca exista neurologi sau psihiatrii… parerea mea este ca un psiholog profesionist nu ar trebui sa permita sa se ajunga atat de departe cu viata unui om si ca de fapt ar trebui sa isi dea interesul pentru jobul pe care il are – pentru ca viata unor persoane se afla in mainile lui, iar daca el este dezinteresat si merge la locul de munca doar asa de decor pentru a-si lua salariul, atunci omul respectiv care nu a fost tratat corespunzator si nici corect isi ia viata din cauza incompetentei sale ca medic…)


Psihologul Va Raspunde 8:06am Nov 27
Consilierea psihologica este si ea destul de costisitoare, iar psihiatria e azi solutia celor saraci, fiind subventionata de stat si de sistemul interesat in comertul cu medicamente. Tu alegi care e solutia optima pentru tine. Insa consilierea presupune implicarea TA in propria autovindecare.

Doina Zamfirescu 8:25am Nov 27
Din cele scrise de dvs. inteleg ca multe evenimente din viata dvs. au avut un impact negativ. Daca discutiile cu prietenii si familia nu au reusit sa va ajute atunci cautati un terapeut cu ajutorul caruia sa stabilti care sunt problemele, ce anume puteti face dvs. si cum.

Olimpia Ciocea 9:17am Nov 27
Daca spuneti ca sunteti optimista , dornica de schimbare , alaturi de un psihoterapeut aveti toate sansele sa depasiti starea actuala.Curaj si mult succes!

Peter Gera 8:35am Nov 28
Peter Gera dupa cum ai descris starea ta, esti o persoana care a trecut prin multe greutati .Tot ce a fost, a fost , e un trecut pe care nu poti sa-l influentezi sub nici o forma (indiferent cat ai dori acest lucru )Pentru viitor Tu esti acea care alege ce trebuie facut, si foarte important este sa ai incredere in


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile