consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita de 8 ani, am doi copii mici si am descoperit ca sotul meu merge la prostituate. Si-a motivat gestul spunand ca era o forma de a ma padepsi cand ne certam.

Terapeuti RO 8:02am Feb 24
Mesaj:
Sunt casatorita de 8 ani, am doi copii mici si am descoperit de curand ca sotul meu merge la prostituate. Si a motivat gestul spunand ca era o forma de a ma padepsi cand ne certam.regreta enorm si vrea sa fim impreuna.sunt socata si nu stiu ce sa fac.el spune ca regreta enorm si ca va face tot posibilul sa fie bine intre noi.totul a inceput dupa venirea pe lume a primului copil.Nu stiu daca este o dependenta sau doar o scapare.va multumesc

Corina Clepcea 8:10am Feb 24
Si de fapt care e intrebarea? Daca este "Ce ar trebui sa fac?", raspunsul meu ar fi sa iei de bune lucrurile pe care ti le-a spus, sa clarificati lucrurile care mai sunt de clarificat si, bineinteles, daca va iubiti, sa dati sanse iubirii si familiei voastre. Daca totusi simti ca acest lucru este un impediment puternic in calea iertarii si vietii voastre in comun, apelati la un specialist, care va va invata sa lasati aceste lucruri acolo unde le e locul – adica in trecut -, astfel incat sa nu va "bantuie" toata viata. Succes! :)

Carmen Ontanu 9:11am Feb 24
responsabilitatea se imparte la doi

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:16am Feb 24
daca doriti sa lucrati impreuna la aceasta problema, o idee ar fi sa mergeti la un consilier de cuplu, unde sa aveti libertatea (si sustinerea profesionistului) de a discuta ‘serios’. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed