consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ceva timp nu mai sunt in atentia sotiei. Astazi mi-am luat inima in dinti si i-am spus pasul: ca eu nu prea mai exist. Mi-a confirmat ca sunt lipsit de afectiune si ca nu mai are energie si pentru mine. Nu sunt o prioritate pentru ea.

Terapeuti.ro 8:13am Oct 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Am nevoie de un sfat daca ma puteti ajuta. Sunt casatorit de 4 ani si am un copil de aproape 3 ani. De ceva timp nu mai sunt in atentia sotiei. Astazi mi-am luat inima in dinti si i-am spus păsul, ca eu nu prea mai exist. Mi-a confirmat ca sunt lipsit de afectiune si ca nu mai are energie si pentru mine. Nu sunt o prioritate pentru ea. Ce as putea sa fac?
P.S. In casa o ajut la destul de multe treburi atat gospodărești cat si statul(joaca) cu baietelul nostru.
Mulțumesc.


Tiberiu See 8:15am Oct 26
Bună ziua. Comunicarea este foarte importantă și vă sfătuiesc să comunicați zilnic, dându I dovadă de grijă și afecțiune

Lia Oltean 8:17am Oct 26
Subscriu. Dacă va simțiți dat la o parte, încercați sa discutați acest aspect cu soția dvs. Investigați nevoile sale, dar și ale dvs. Probabil ca e nevoie de un efort comun pentru a face fata noului statut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile