Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 49 ani, iar sotia mea 39 si impreuna avem o fata de 14 ani. Este insarcinata in 3-5 saptamani si vrea sa pastreze sarcina. Eu nu, deoarece consider ca am o varsta destul de inaintata si un copil iti creeaza multa responsabilitate.

Terapeuti RO 8:53am Sep 22
Mesaj:
buna ziua!cu respect as dori sa imi dati si mie un sfat o parere macar un raspuns la problema mea!Am 49 ani iar sotia mea 39 ani sintem casatoriti de 15 ani amindoi la a doua casatorie;eu din prima casatorie am doi baieti unul de 26ani si celalalt de 24 ani.ea nu are copii din prima casatorie,iar iar impreuna avem o fata de 14ani,luna asta a facut un control medical ecograf si a rezultat ca este insarcinata in 3-5sapt,ea vrea sa pastreze sarcina eu nu.avem neliniste si multe discutii in cuplu,ptr ca eu consider ca am o virstra destul de inaintata si tot odata un copil iti creaza multa responsabilitate si nu stiu cu virstra mea si timpurile nesigure pe care le traim daca pot face fata plus multe probleme care pot aparea in ani sa zic asa daca ar veni pe lume.sint mai ales eu foarte dezoeienat si va dati seama ca fiecare zi care trece e cruciala in problema asta.mai pun in consideratie si pacatul avortului in religie dar tot timpul ajung dupa multa chibzuinta in ginduri la acelasi raspuns negativ ca nu vreau,iar acest fenomen nu imi face decit o presiune psihica ridicata si multe discutii in cuplu;ea vrea si doreste acest copil eu nu! nu am un serviciu stabil probleme as avea si eu de sanatate;am probleme cu coloana pacalind cu ani in urma o interventie chirurgicala mai am si tulburari de ritm cardiac care le fac pe fond de stres cafea alcool si altele!ea il doreste gindind ca la batrinete va fi un sprijin ca e un semn bun si ca multe altele si nu doreste sa intrerupa sarcina!eu am vorbit cu baiatul meu cel mare si nici nu vrea sa auda si mia spus ca nici nu vrea sa o mai vada daca naste,cu vecini cu prieteni am expus cazul nostru iar majoritatea imi cau dau dreptate!ea nu are sevici mai merge pe la tara pe la parinti are acolo ceva animale ,eu dupa ce am muncit un an si jumate pe camion in belgia acum de moment caut iar sa vad unde imi pot gasi de munca!ea mai imi pune prb ca inainte avea probleme cu ciclul menstrual scurgeri ect,si ca acum e frica sa nu pateasca ceva si tocmai ca daca ar tine si sarcina ar ajuta si corpul sa se insanatoseasca! va rog sa imi raspudeti si mie la aceasta problema cu mult respect,astept o parere de specialist!!

Flor Costa 12:08pm Sep 22
Buna ziua! Cred ca temerile dv sunt indreptatite si judecati corect( dupa parerea mea), dar vedeti pentru femei este cam ultima ocazie la aceasta varsta. Poate asa isi gaseste rostul, pentru ca realizeaza ca acum si fata este deja mare, si nu o sa mai stea pe acasa. Se numeste sindromul cuibuilui gol, cand toti puii zboara de acasa si ca femeie nu iti mai gasesti rostul. Poate ii puteti arata cate alte lucruri poate face de acum incolo. Poate face un curs de …. Ceva, croitorie, gatit , pictat etcsi poate invata o meserie noua. Poate sa se ocupe de ea si de dv, sa va plimbati etc. Dar poate nu stie cum sa treaca in alta etapa

Madalina Linguraru 7:22am Oct 1
Parerea mea e sa pastrati acel copil.Tatal meu avea 53 de ani cand m-am nascut,si sunt al cincilea copil,si uite ca al cincilea copil s-a nimerit al face cel mai mandru si cel mai fericit.Am ajuns o sportiva de performanta care i-a facut numele cunoscut in toata lumea…si l-am facut mandru de mine..anul acesta a murit dar sunt multumita ca l-am avut in viata mea timp de 22 de ani.Cat despre fiul dvs cel mare ar trebui sa ii ziceti dar daca imi puneam aceasta intrebare despre tine cand erai tu in burta mamei?
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
(in categoria actuala: 2203 raspunsuri primite pentru 433 intrebari)