Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn ultimii 3 ani am lucrat ca sofer de tir in UK, timp in care relatia cu sotia s-a racit. Multe lucruri se invarteau in jurul ei, iar eu eram parte din aceste lucruri.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna dragi terapeuti, psihologi si membrii, ma numesc Dorin, in ultimii 3 ani am lucrat ca sofer de tir in uk, timp in care relatiile afective si emotionale cu sotia s-au racit dar paradoxal nu din cauza distantei ci din cauza monotoniei in cuplu, simteam din ce in ce mai mult ca nu e pentru mine. Multe lucruri se invarteau in jurul ei iar eu eram parte din aceste lucruri pe care ea le programa sa zicem asa. Nu sunt genul de persoana care sa se lase condusa de dragul sa mearga relatia. Am plecat acolo sa fac bani ca sa ne cumparam o casa a noastra si sa nu stam datori la banca vreo 25-30 de ani. Impreuna avem un copil care sta la ea, eu platesc pensie alimentara copilului. Casa chiar am cumparat-o dar sa vezi surpriza: asta vara ea a intentat divort de mine, casa nu i trebuie deoarece sta in casa mamei ei si deci nu prea a inteles ceea ce am intentionat eu sa fac ca sa ne fie bine si sa nu stam datori la banca nici macar un cent. In urma cu vreo 3 luni am suferit o depresie din cauza supararii, ma tot intrebam “oare unde am gresit” ce puteam sa fac mai mult si nu am facut? Posibil ca ne-am departat poate si din cauza ca nu am mai stiut sa-i ‘citesc’ dorintele sau sa inteleg ceea ce vrea. As dori nespus sa cunosc o fata cu care sa imi pot contura o familie, o fata cu care sa pot vorbi orice, care sa ma inteleaga asa cum sunt, care sa ma incurajeze si sa ma ajute sa ma descopar pe mine insumi in ea. Doresc sa cunosc acea persoana careia sa i pot oferi afectiune, sprijin si o vorba de incurajare. Multumesc si astept raspunsurile dvs.

Mandita Gutanu

intr o relatie faceti ceea ce place la amindoi ,respectati dorinta celuilalt daca dorea sa aiba pe cineva alaturi iar dumneavoastra doreati bani si casa uite ca nu s a potrivit se vede ca fiecare cu prioritatile lui-asa ca fiecare a ramas cu ce a vrut,unul cu banii si casa altul cu copilul si cu mama care i a fost sprijin si sustinator.daca doriti sa va descoperiti pe dumneavoastra faceti o cit sunteti singur nu mai siliti si alte persoane sa va suporte vointa si egoismul,daca doriti cu adevarat o relatie puneti si dorintele partenerei pe primul plan ,faceti compromisuri- ca la drum cind sunteti singur faceti ce stiti si ce vreti ,opriti cind vreti dar in 2 trebuie sa opriti si ptr nevoile celuilalt
 4

Monica Enescu

Înțeleg ca doriți sa va refaceți viața și sa alcătuiți o familie cu altcineva. Pana se va întâmpla acest lucru, va încurajez sa încercați sa va descoperiți pe dvs prin intermediul psihoterapiei, pentru a fi mai pregătit atunci când veți fi din nou într-o relație de cuplu, și pentru a înțelege câte ceva din trecutul dvs. Astfel, veți lua ce este important din această lecție și asta va va ajuta mai departe. Succes!
 1

Trainer Cristina Badragan

este important să vă Vindecati întâi de durerea din această căsătorie, să iertati si sa va iertati. Pentru că noua relatie să fie diferită e bine să vindecati traumele din această căsătorie, altfel nu faceti decat “să mergeți din lac in puț”, și în acest sens va pot ajuta niste ședințe individuale. Mult succes si vindecare!
 1

Elena Savu

Ati evoluat diferit in cuplu. Este firesc sa ne incetinim ritmul cand facem schimbari in viata. Cu incredere si rabdare emotiile se aseaza si viata isi va urma cursul asa cum va doriti. Mult succes!
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile