consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu e un baiat foarte bun, competent si inteligent, dar nu ma ajuta la treburi uzuale, la reparatii. De exemplu, a refuzat de nenumarate ori sa imi repare calculatorul desi este programator.

Terapeuti RO 8:12am Dec 19
Mesaj:
Buna! Am o problema cu intelegerea perspectivei masculine in relația mea. Suntem impreuna de 2 ani. E un baiat foarte bun, competent si inteligent si nu am avut niciodata probleme, e alaturi de mine cat de mult poate. Totusi, un lucru ma nemulțumește, nu ma ajuta la treburi uzuale, reparații si întreținere. De exemplu, a refuzat de nenumărate ori sa imi repare calculatorul desi este programator. De asemenea, pare speriat cand vine vorba sa ma ajute sa schimb lichidul de parbriz la masina sau sa pornesc motorul cand se strica bateria. Din fericire, l-am vazut făcând asta de nevoie in final. Desi mi se pare usor neindemanatic, nu inteleg de ce nu incearca sa ma ajute cand am nevoie ca sa nu mai apelez la altii (am fost întrebată chiar de cineva “dar tu nu ai prieten care Sa te ajute sa repari calculatorul?”) . Acum am de facut un site si doar am menționat acest task (fara sa ii cer ajutorul) si a inceput sa caute scuze si sa imi spună ca el nu ma poate ajuta… Nu inteleg de ce face asta, ce e in capul lui? Eu il iubesc enorm si as face orice pt el, dar cand vine vorba de acest capitol el nici nu incearca sa ma ajute deci am ajuns sa cred ca nu ma iubeste de ma lasa mereu cu treburile

Pirvan Marinela 8:37am Dec 19
Aceasta problema ,o are din copilarie . probail erea obligat sa faca unele lucruri sau actiuni . Fiind-ui foarte greu sa le indeplineasca se resimt acum cind e adult.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:43am Dec 19
din perspectiva mea masculina, eu nu am aceasta problema… chiar cunosc o gramada de alti baieti si barbati de diverse varste care se comporta exact invers… chiar dus la extrem. Sigur este ceva intim care merita explorat intr-un context relaxat si deschis. Incercati sa il convingeti sa discute despre aceasta problema de cuplu. Succes!

Onetiu Florin 8:46am Dec 19
dupa ce ca face mereu acele lucruri la munca o fi si el satul de acest aspect si pauzele probabil ca profita intr-o alta perspectiva (relaxare de la activitatea zilnica) e important ca in rest sa fie ok sa ia parte la activitati caznice, sa te ajute in diverse feluri, atunci cand ii ceri ajutorul ca in fond iubirea nu consta intr-un calculator

Ofelia-Lucia Chefneux 8:32pm Dec 19
Cred ca o face dintr-un complex de inferioritate fata de tine… Sunt convinsa ca n-ar proceda la fel cu o alta persoana fie de sex feminin, o prietena de-a ta, etc care nu-i analizeaza/interpreteaza “stangaciile” :)

Dorina Androne 3:09am Dec 20
Mama cu asa profesionisti si asa sfaturi mori cu zile!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:11am Dec 20
Dvs ce parere aveti despre aceasta pb Dna Androne?

Ana Maria Ionescu 9:21am Dec 26
Cred ca ii e teama sa nu te dezamageasca daca nu-i iese bine, ai rabdare cu el si implica-l progresiv cu chestii mici la inceput ca sa prinda incredere in el si se vor rezolva si cele mai mari pe urma.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier