consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt într-o relație de 4 ani. A fost frumos până când m-a șocat cu o fantezie sexuală: sex în trei (al treilea fiind bărbat). Este prea mult pentru mine. Se mai poate vorbi de iubire într-o astfel de situație?

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna grup. Aș dori să adresez și eu o întrebare. Sunt într-o relație cu un bărbat de mai bine de 4 ani. A fost frumos până acum, până m-a șocat cu o fantezie sexuala pe care își dorește să o pună în practică cu mine. Sex în trei ( al treilea bărbat). Pentru mine este bulversant. Sunt deschisă în ceea ce privește sexul doar dacă totul se întâmplă între noi, a treia persoană ( indiferent dacă este bărbat sau femeie), este prea mult pentru mine. În plus, se mai poate vorbi de iubire într-o astfel de situație?
 • Elena Alexa
  Elena Alexa Buna! Taramul imaginatiei este nelimitat, insa dincolo de toate astea, ce se intampla in intimitate trebuie sa fie cu consimtamantul amandurora , altfel se rezuma doar la placerea unuia din parteneri .
 • Cătălin Nedelcu
  Cătălin Nedelcu Bună. Ar fi mult de discutat referitor la întrebarea dacă această cerere reprezintă o formă de iubire, totuși faptul ca cererea lui îți creează un disconfort marcat ar trebui discutat fără ocol. Este dreptul tău să accepți sau nu o astfel de fantezie. Dacă prietenul nu va fi în stare să accepte refuzul tău, acest lucru va spune ceva despre limitele relației voastre, anume: pentru el contează mai mult efervescența sexuală decât intimitatea. Totuși, există poate șansa ca el să înțeleagă faptul că “nu” înseamnă “nu”. Vă țin pumnii!
 • Trandafir Alexandru Pichiu
  Trandafir Alexandru Pichiu Cum a reușit să țină în el timp de 4 ani această fantezie? Câte mai ține în el și pentru cât timp?
 • Daniel Mois
  Daniel Mois Dacă pentru el fantezia lui e mai importantă decât relația cu tine, e o problemă!


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Sunt într-o relație de 4 ani. A fost frumos până când m-a șocat cu o fantezie sexuală: sex în trei (al treilea fiind bărbat). Este prea mult pentru mine. Se mai poate vorbi de iubire într-o astfel de situație?”

 • Elena spune:

  Buna! Eu cu partenerul meu avem o relație buna, avem o casa, o afacere pe drum. El nu lucrează, are tot sprijinul din partea părinților. Eu lucrez, cu părinții la mine eai diferit. Tot mereu apare câte ceva care sa nu gie pe placul mei. Ba ca iese cu un băiat de care mie nu mi place, ba ca se vede prea des cu mama lui si ca e băiatul mamei si… cam atat, certurile se repeta, tot mereu aceleași. Dupa o zi in care nu vorbim, hai sa discutam, discutam 3 ore si nu rezolvam nimic, nici eu nu mi calmez frustrările si nici el nu înțelege ce vreau eu sa zic. Ne aprindem amândoi si urlam unul la altul. Nu stiu… pare ca eu greșesc si ca nu s mulțumită niciodata cu nimic, ori ca el exagerează. Părinții lui ne ajuta cu afacerea, adica ne au cumpărat spațiu, i au liat apartament si toate alea. Atat de mult ii oferă tot încât parca niviodata nu l as vedea bărbat pentru ca mereu va fi sub aripa mamei. Unde e problema, cum o putem rezolva… pentru ca discuțiile noastre nu ajuta cu nimic, mai tău fac, dupa ce discutam 3 ore, iar nu vorbim pentru ca e si mai rău ca înainte de discuție.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile