implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o relație de 7 ani, iar in ultimul an facem dragoste o data pe luna. Ma invinueste ca nu sunt senzuala si se masturbeaza. Cand ma apropii de el nu are chef, este obosit sau are cate o durere…

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua, am o relație de 7 ani eu 31 de ani , el 30. In ultimul an si jumătate ceva nu este in regula deoarece nu avem o viața sexuală normala. Facem dragoste o data pe luna. M-am gândit ca este altcineva in viața lui, dar nu are pe nimeni. L-am întrebat ce se întâmpla?! Dar m-a invinueste pe mine ca nu sunt senzuala. Am încercat sa m-a apropii de el dar de fiecare data nu are chef, este obosit sau are câte o durere. In schimb pot spune ca se masturbeaza. Nu știu ce sa fac.ne certam foarte des si cred ca de la abstinenta porneste totul. Îmi puteți da un sfat?!
    • Botezat-Antonescu Radu Andrei un sfat ar fi sa recunoasteti amandoi aceasta problema si sa mergeti la un terapeut de cuplu pt a discuta ‘altfel’ problemele din relatie. Putem face multe scenarii de la distanta insa de dorit ar fi sa le discutati impreuna cat mai sincer si deschis cu putinta. Succes!
    • Doina Zamfirescu Poate ca este nevoie de putina noutate.Dupa niste ani de multe ori se intra intr-un fel de obisnuinta, lucru care erodeaza relatia. Deoarece va afecteaza pe amandoi ma gandesc, ca ati putea apela la terapie de cuplu in cadrul careia sa constientizati nevoia de schimbare si sa gasiti o cale pentru a gestiona situatia.
Grigoras Nitica Daca-i place sa se masturbeze incearca sa participi la ceea ce-i place imbracata cat mai sumar,sexi discutand despre fanteziile lui si ale tale,despre primul moment cand a-ti facut dragoste si poate se aprinde din nou dorinta de a face dragoste cu tine….
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile