consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relație de 4 ani, relație care a fost pusă de câteva ori pe pauza pentru ca partenerul m-a înșelat. De curând când am descoperit niște conturi pe swing, matrimoniale și altele de acest gen. Ceea ce m-a speriat e faptul ca discuta cu doamne 50+, cupluri, femei, bărbați. A reacționat foarte urat, cu acuze la adresa mea cum ca i-am încălcat intimitatea.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna! Am 24 de ani. Am o relație de 4 ani. Relație care a fost pusă de câteva ori pe pauza pt ca partenerul m-a înșelat. De fiecare data am trecut peste. Locuim împreuna de un an. Totul a fost bine și frumos pana de curând când am descoperit niște conturi pe swing,matrimoniale,și altele de acest gen. Ceea ce m-a speriat e faptul ca discuta cu doamne 50+,cupluri,femei bărbați. Atunci când o-am întrebat despre aceste discuții a reacționat foarte urat,cu acuze la adresa mea cum ca i-am încălcat intimitatea. Nu știu ce sa fac. Ma gândesc serios sa-o trimit la un control poate are ceva probleme psihice.

nu cred ca este cineva in masura sa ‘il trimita’ la un control in situatia in care el nu considera ca are o problema. Ce am inteles eu este ca te afli (inca) intr-o relatie cu un barbat care te-a inselat repetat, tu iertandu-l de fiecare data, despre care ai aflat recent ca are diferite preferinte sexuale si pare ca vrei sa intervi asupra lui. Tu ce ai putea sa faci pentru tine in aceasta situatie, presupunand ca el nu vrea sa contribuie cu nimic la aceasta relatie? Ma intreb ce te tine in relatie cu el. Uita-te la nevoile tale mai intai. Succes!
 9
Mi se pare interesant ca pui comportamentul lui pe seama unei probleme psihice. Inteleg ca desi ai fost inselata de el in trecut, ai continuat relatia cu el. Ce anume te-a facut sa ramai in relatie? Care au fost asteptarile tale de la el? Si ce te face sa crezi ca el va renunta la comportamentul lui din moment ce tu de fiecare data l-ai iertat?
 5


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile