consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Parintii mei s-au separat cand eram mica si de atunci am inceput sa dezvolt un sentiment de inferiaritate, deoarece unul dintre ei a refuzat sa se mai implice in cresterea si educatia mea, efectiv m-a renegat.

Terapeuti RO 9:07am Dec 23
Mesaj:
buna ziua
am mai multe probleme adunate, dar nu as sti cu care sa incep: parintii mei s-au separat cand eram mica si de atunci am iceput sa dezvolt un sentiment de inferioaritate si de nesiguranta deoarece unul dintre parinti a refuzat sa se mai implice in cresterea si educatia mea, efectiv m-a renegat si am suferit enorm din cauza asta mai ales ca nici pana in ziua de astazi nu mi-a dat nici o explicatie, refuza sa comunice cu mine iar eu am deja 30 de ani. La scoala nu am avut probleme cu invatatura la inceput dar datorita situatiei familiale am inceput sa fiu mai rebela si nu am mai pus scoala pe primul loc. M-am simtit tot timpul o neadaptata in societate, am incercat sa am prieteni, prietene, am pus mult suflet in toate relatiile de prietenie si de aceea am suferit enorm cand am fost tradata, inselata si lovita pe la spate. mi-e frica sa mai am incredere in oameni, simt ca nu mai imi gasesc locul nicaieri, ma inchid in mine, mi-am auzit vorbe de genul ca sunt prea slaba ca pot lua singura viata in piept, sau ca am ajuns cel mai rau dintre toate persoanele cunoscute, avand in vedere ca nu m-am realizat profesional asa cum am visat, am o slujba foarte prost platita de care mi-e jena…din pacate m-am gandit de multe ori sa imi iau zilele pentru ca i-am dezamagit pe cei care tineau la mine…

Florentina Draghici 9:11am Dec 23
STRANGE DIN DINTI SI MERGI INAINTE! CAUTA UN SERVICI CARE SA-TI ADUCA SATISFACTII, SORTEAZA PRIETENII, DESCOPERA O PASIUNE… AI MULTE DE FACUT! AI 30 DE ANI! CE NU AS DA SA MAI AM 30 DE ANI! VEZI PARTEA FRUMOASA A VIETII! LASA IN TRECUT DIVORTUL PARINTILOR! DECAT SA SE CERTE O VIATA MAI BINE CA S-AU SEPARAT!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:05am Dec 23
cum ar fi sa faci lucruri in primul rand doar pt tine… sa te satisfaci pe tine… doar nevoile tale, si nu zic intr-un mod extrem. Senzatia mea este ca ai nevoie de indrumare. Ideal ar fi sa gasesti un psiholog/psihoterapeut cu care sa stai de vorba si in timp sigur gasesti solutiile potrivite persoanei tale. Se poate, succes!

Ana Maria Ionescu 8:28am Dec 26
Un suflet ranit, numai un doctor al sufletelor il poate repara. Si care doctor este mai presus de Dumnezeu? Cand iti vei da seama ca El te iubeste neconditionat si nu te tradeaza niciodata, nu o sa te mai simti niciodata singura. Du-te la un duhovnic!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile