consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De trei saptamani mama are aproape zilnic episoade in care parca se transforma. Refuza un ajutor de specialitate, zicand ca nu este nebuna si ca daca o ducem la doctor se spanzura.

Terapeuti RO 8:21am Aug 20
Mesaj:
Buna ziua!
va scriu intr-o problema cu mama mea.mama a fost intotdeauna o persoana puternica si rationala.de aproximativ trei saptamani are aproape zilnic episoade in care parca se transforma si e alta persoana.
in tineretea ei,inainte de a se casatori cu tata,mama a avut un iubit cu care trebuia sa se casatoreasca,dar parinti i-au interzis si au obligat-o,ca sa zic asa ,sa se casatoreasca cu tatal meu.mama si tata nu au avut o casatorie fericita,fiind marcata de certuri si reprosuri din ambele parti.
acum aproximativ trei saptamani mama a intalnit copilul primului ei iubit si de atunci au inceput anumite crize.
L-a intrebat pe fratele meu daca este copilul lui tata sau al primului ei iubit,il acuza pe tata ca a pus camere de filmat in toata casa ca sa o vada toata lumea la televizor si multe alte lucruri irationale.astazi,la 5 dimineata a mers in camera fratelui meu si i-a spus sa isi faca rugaciunea de trei ori ca sa il ierte pentru ce i-a facut acum multi ani.
in afara acestor episoade mama este absolut normala,isi face treburile in gospodarie ca de obicei si se comporta ca si cand nimic nu s-a intamplat.
va rog mult sa imi dati un sfat.nu stim ce sa facem.ea refuza categoric un ajutor de specialitate zicand ca nu este nebuna si ca daca o ducem la doctor se spanzura.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile