consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Mama mea are datorii foarte mari. Nu stim motivul pentru care le face, nici unde se duc banii, bani cu care puteam cumpara o casa. Daca o intrebam ce a facut cu banii, zice ca nu stie. Daca gasesc un terapeut prin hipnoza oare putem afla ce se intampla?

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
33 feminin
Buna, mama mea are o problema, are datorii foarte mari, de care am aflat si pe care ni le-am asumat sa o ajutam, problema este ca nu stim de toata valoarea, ea continua sa faca datorii nu stim nici motivul pentru care le face nici unde se duc banii, mentionez ca cu banii de care stim puteam cumpara o casa, nu am vazut nici un motiv, nici un ban adus in casa. Daca o intrebam ce a facut cu banii zice ca nu stie. Nu stiu ce sa mai fac, daca o confrunt zice ca nu face ,ca exagerez eu, trebuie oprita cumva dar nu stiu cum, va rog sa ma ajutati!
Daca gasesc un terapeut prin hipnoza oare putem afla ce se intampla? Nu stiu daca e o boala sau chiar are probleme, va rog sa ma ajutati cu un sfat ce pot face sa o ajut
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu nu cred ca prin hipnoza veti afla ce a facut. mama dvs, mai ales daca se opune. Pare ca este nevoie sa aflati de unde intra bani, cati sunt si unde se duc… asta presupune sa detineti controlul. Nu avem de unde sa stim ce se intampla sau ce s-a intamplat, ar fi ca dvs sa investigati dar mai intai luati controlul fluxului.
  • Marilena Popa
    Marilena Popa Buna ziua, hipnoza nu este o procedura magica prin care cineva sa poate intra in mintea mamei dumneavoastra impotriva vointei sale si sa afle ce face cu banii. Ca sa aflati ar trebui sa faceti o “ancheta” vorbind cu cunostintele si persoanele cu care ea contact, sa vedeti ce are in casa, cu cine vorbeste la telefon. Banuiala mea este ca nu va spune din vinovatie sau rusine. Cred ca un consult psihiatric v-ar putea ajuta sa primeasca tratament corespunzator. Deseori persoanele in crize maniacale fac cheltuieli nesabuite. Si jocurile de noroc sunt un mod in care se pot pierde sume mari fara urma in scurt timp. Poate o santajeaza cineva… Abordati situatia cu fermitate si tact. Daca refuza orice fel de ajutor de specialitate va-as sugera sa apelati dumneavoastra la o consiliere. Nu puteti sa acoperiti aceste datorii la nesfarsit, si nici nu este indicat. Nu spuenti la cine are aceste datorii, insa nu cred ca ar trebui sa va grabiti sa le achitati. Ca adult ar trebui sa isi asume consecintele propriilor actiuni. Numai bine!


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile