Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatM-am decis sa scap de excesul de kilograme si am inceput sa alerg intr-un parc. Dar imi e rusine sa alerg pentru ca am impresia ca se uita toata lumea la mine.

Terapeuti RO 8:09am Mar 18
Mesaj:
in urma cu ceva timp m-a decis sa scap de excesul de kilograme acest lucru facandu-l nu numai cu o alimentatie sanatoasa ci si cu sport.initial am inceput sa alerg intr-un parc aproape in fiecare dimineata.problema era ca imi era rusine sa alerg pentru ca aveam impresia ca se uita toata lumea la mine.acum am decis sa imi iau o racheta de tenis tot in speranta de a face miscare si as vrea sa fac acest lucru tot in parc si ma gandesc ca s-ar uita toata lumea la mine si m-as simti rusinata.ce sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:17am Mar 18
ce este mai important? scopul dorit sau parerea ‘privitorilor’?

Adrian Isacianu 8:26am Mar 18
Ceilalți doar se uita la tine sau îți pun și piedică?

Adrian Isacianu 8:57am Mar 18
Se uită la tine "cu ura" ca ei nu-și pot găsi timp sau nu pot sa alerge dar tu…aleargă și nu îți limita singură zborul. Spor și…viteză!

Delia Craciun Cormos 9:33am Mar 18
frica de parerea celorlalti precis nu se manifesta doar in acest aspect al vietii tale. analizeaza-ti la rece viata, modul tau de a te raporta la lume si vezi daca aceasta frica "ceilalti se uita toti la mine" sau "ce va zice lumea", etc, se mai regaseste si in alte domenii ale vietii si daca nu cumva iti guverneaza comportamentul si reactiile, reducandu-ti astfel capacitatea de a fi fericita si multumita de tine si de viata ta. daca e asa cum spun eu, este o manifestare a anxietatii sociale, lucru des intalnit in societatea noastra. daca vei dori cu adevarat sa reduci efectele acestei anxietati in viata ta, iti recomand sa te adresezi unui psiholog din orasul tau la care sa te duci cu incredere. numai bine!

Ana Maria Draghici 12:27pm Mar 18
Salut! Acest "uitat urat" de care spui, nu este decat lipsa de educatie. De ce spun asta? Pentru ca in tara noastra, oamenii nu sunt educati in acest sens, din pacate. Sunt cam ignoranti. Problema este la tine. In primul rand, pentru cine vrei sa slabesti? Pentru oameni sau pentru tine? In al doilea rand, cat de mult iti doresti sa slabesti sau sa fii in forma? Daca vrei sa arati bine pentru tine, atunci nu te intereseaza deloc cum se uita ceilalti la tine. Trebuie doar sa iti doresti cu adevarat! Din experienta proprie (si eu am ceva probleme cu greutatea) iti spun ca, cea mai buna solutie este sala. Acolo ai anturajul si stimulatorii care te ajuta sa iti mentii vie dorinta. Daca nu mergi la sala, ai incredere in tine si nu mai pune la inima cum se uita cei din jur la tine. Puneti castile in urechi si dute si munceste pentru tine! Lasa parerile oamenilor, ca nu te ajuta cu absolut nimic! Tu singura te bucuri de roadele muncii tale! iti doresc succes!! Pa!

Tina Petrareanu 1:09pm Mar 18
Exista o asociatie care are ca scop sustinerea persoanelor supraponderale: http://www.asociatia-supra.ro/despre-asociatia-supra

Viorica Petrache 4:20am Mar 19
Dar nu ai putea sa crezi că lumea se uită cu admiratie? Câţi crezi că sunt in stare sa facă asta in fiecare dimineaţa?
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed