implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat



De felul meu sunt o fata mai sensibila si mai fricoasa. Intr-una din zilele trecute, m-am uitat la un filmulet pe youtube cu o exorcizare… si acum mi-e groaza cand ma gandesc.

Terapeuti RO

Mesaj:
Bună ziua, nu știu dacă îmi va răspunde cineva, dar îmi încerc norocul. Am 24 de ani și de felul meu sunt o fată mai sensibilă și mai fricoasă. Într-una din zilele trecute, m-am uitat la un filmuleț pe youtube cu o exorcizare… și acuma mi-e groază când mă gândesc. Nu știu de ce m-am uitat, dar deja fapta e consumată… Ideea este că de atunci efectiv nu mi-e bine. Am început să mă gândesc apoi la tot felul de lucruri negative, mă uitam parcă cu spaimă la icoane, am simțit așa o stare de neliniște de agitație, aproape permanent. Lângă locul unde lucrez, este o biserică. Am zis că merg să mă conving singură dacă mi-e ok acolo sau nu, deși până la vizionarea filmului nu aveam nicio problemă cu intrarea în biserică, chiar sunt credincioasă și cred în Dumnezeu. Am intrat și din acea clipă am simțit o stare cumplita de agitație. Am început să mă rog, parcă nici nu mă puteam concentra, apoi am văzut preotul care spovedea la ora aceea, când l-am văzut, m-au luat așa niște călduri în corp și picioarele parcă mi se înmuiau… am stat până am terminat rugaciunile, am mers să iau 6 lumânări, una pentru mine, una pentru prietenul meu, una pentru părinții mei, una pentru fratele meu și logodnica lui și două pentru bunicul și bunica mea, care au trecut în neființă. Când am ieșit afară să aprind acele lumânări tremuram toată… m-am întors la muncă, eram tot în starea aceea de neliniște, foarte greu m-am calmat… am zis că poate ar trebui să merg să mă spovedesc, pentru că nu am mai fost de vreo 5 ani… și am început să îmi scriu păcatele pe o foaie, poate e de râs, dar mereu merg cu foaia la spovedit, ca să nu uit ceva pe moment. Scriindu-le, m-am liniștit. Când am ajuns acasă, tot am mai avut momente de neliniște, începea sa îmi bată brusc inima mai tare… i-am povestit prietenului meu, el zice că totul se petrece doar în mintea mea, adică eu îmi creez acele stări de frică, de neliniște. Acum parcă mi-e frică de tot, mi-e frică și să stau să mă privesc în ochi în oglindă, mi-e frică de o mișcare bruscă, mă deranjează anumite sunete și simt așa o apăsare la inimă și la propriu și la figurat. Partea proastă este că nu-mi pot scoate din minte anumite secvențe din acel filmuleț și tot îmi apar așa în fața ochilor… mi-e frică șă închid ochii mai ales seara când mă pun să dorm, mi-e frică acum și mai mult de întuneric decât înainte, simt o neliniște continuă, parcă tot timpul există o luptă în interiorul meu… aș vrea să scap de neliniștea asta, de frica asta, de starea asta de agitație, să uit de acel filmuleț și să am o viață să zic normală, așa cum aveam înainte… Vă mulțumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei

ce descrieti pare sa fie un atac de panica. In opinia mea puteti incerca doua variante: sa consultati un psihiatru care sa va ofere un tratament usor (chiar homeopat) pt simptome si/sau sa discutati cu un psihoterapeut despre ce se afla in spatele acestor emotii, etc. Se poate, succes!
 2

Elchi Li Eli

nu e un atac de panica dar e necesar sa luati legatura in primul rand cu un psiholog clinician si apoi cu un psihoterapeut, sau si mai bine cu un psihoterapeut care are si competente pe clinica
 1

Roxana Albina

Si eu am trecut prin asa ceva ,din pacate am ajuns la psihiatru
 1

Ina Melehat

Atunci cand admiti ca exista si o lume spirituala, care nu poate fi masurata sau dovedita prin metode palpabile, atunci admiti de asemenea ca omul este si el mai mult decat trup fizic. Astfel, fiinta umana se afla la granita dintre doua lumi: cea concreta, materiala si cea spirituala. Forte distructive exista si in interiorul nostru, dar si in exterior. Caci omul este un microcosmos care traieste intr-un macrocosmos. Prin metode materiale nu iti poate confirma sau infirma nimeni daca chiar exista demoni, ingeri, sau orice alt tip de fiinte impalpabile. Este vorba despre ce alegi tu sa crezi. Un lucru sa nu uiti: daca alegi sa crezi ca omul este mai mult decat trup fizic, atunci nu uita ca prin forta spiritului lui el nu poate fi naruit de nimeni si nimic, si ca niciun demon (fie el din exterior, ori propriul “demon” interior) nu te poate poseda decat daca tu nu esti constient de tine insuti, de puterea ta. Atata vreme cat nu esti slab si cat nu te temi, nimeni nu te poate dobora, caci prin ceea ce suntem noi ca oameni suntem asemenea Creatorului nostru, care este atat de maret incat nu poate fi cuprins cu mintea.. Fii tare si plina de curaj si nimic rau nu te poate atinge!
 2
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile