consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

La ce comportament mă pot aștepta de la o persoană aflată sub tratament cu Seroquelle, angajată pe post de menajeră? Am si doi copii mici.

Terapeuti.ro 8:19am Nov 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

La ce comportament mă pot aștepta de la o persoană aflată sub tratament cu Seroquelle, angajată pe post de menajera. Am si doi copii mici


Botezat-Antonescu Radu 8:23am Nov 21
atata timp cat persoana in cauza nu prezinta manifestari ‘ciudate’, inseamna ca tratamentul este eficient si drept urmare functioneaza in parametrii (sai) normali. Daca va este teama, indiferent de tratament, atunci luati masuri. Succes!

Florea Elena Roxana 3:12pm Nov 21
o persoana aflata sub tratament psihiatric in general functioneaza la parametrii normali. EU iau medicamente din acest spectru medicamentos si lucrez la aceasi firma de cativa anisori unde imi merge si bine din toate punctele de vedere si fac fata stresului de acolo cu brio . Ca iei un tratament cu antipsihotice nu inseamna ca esti nebun ci doar ca creierul fara el nu mai functiona la parametri normali si avea nevoie de un pic de ajutor.

Marius Dumitrescu 8:20am Nov 22
Important este diagnosticu si corectitudinea sa


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile