implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 17 ani si imi este adesea frica fara niciun motiv. In anumite situatii incepe sa imi tremure vocea, nu reusesc sa ma exprim, apar valuri de caldura si ma blochez, nu mai pot gandii coerent, respir greu si am palpitatii.

Terapeuti.ro 8:27am Feb 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!
Am unele probleme in legatura cu frica.Imi este adesea frica fara nici un motiv in mai multe cazuri.
Evit adesea sa fiu in preajma altor persoane inafara celor aproapiati, sa vorbesc cu alte persoane ( colegi, profesori, …), sa fiu in preajma mai multor persoane, sa chiar sa dau o comanda.
Cand sunt pusa in asemenea situatii incepe sa imi tremure vocea , nu reusesc sa ma exprim, apar valuri de caldura si ma blochez, nu mai pot gandii coerent, respir greu si am palpitatii.
Adesea imi fac mult prea multe griji pentru probleme neexistente, exagerand orice.
As dorii sa stiu cum pot scapa de aceste probleme si daca o pot face fara sedinte specializate, deoarece imi afecteaza foarte mult scoala, ajungand de la unul dintre cele mai bune licee din oras la unul dintre ultimele, dar nu datoriita studiiului, avand mereu note mari in teste, dar nu si la tabla sau la oral.
Am uitat sa precizez ca am 17 ani, aproape 18.


Lia Oltean 9:19am Feb 24
Din ceea ce ai descris tu probabil ca este vorba de o tulburare anxioasa, însă e nevoie de o evaluare pentru un diagnostic corect. Recomandarea mea e ca primul demers ar fi sa expui aceste manifestări părinților și împreună sa alegeți un terapeut alaturi de care sa abordezi problema în profunzime. Chiar dacă ești reticenta la idee (de ce?), cred ca în situația data având în vedere ca simptomatologia Îți afectează nivelul de funcționare, cel mai benefic pentru tine ar fi sa o ameliorezi și reduci împreună cu cineva, care, bineînțeles nu va lucra împotriva voinței tale, dar nici în locul tău, ci Îți va oferi sprijin.

Elena Sachelarie 12:12pm Feb 24
Draga mea, subscriu celor scrise mai sus! Este, intr-adevar vorba despre o tulburare de anxietate, cel mai probabil o fobie sociala! Ea se poate ameliora de minune prin sedinte la specialist! Incearca si vezi cum decurge. Nimeni nu te obliga sa ramai in terapie daca tu nu iti doresti acest lucru! E pacat sa nu incerci macar pentru ca in termeni de costuri si beneficii nu ai nimic de pierdut! Intra pe site-ul Colegiului Psihologilor din Romania si alege-ti din registrul psihologilor un clinician sau un psihoterapeut bun din zona in care locuiesti! Spor la treaba!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile