consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fetita mea de 12 ani are stari nervoase frecvente, cu dureri de cap, de burtica, stari de greata, lesin, lipsa aerului. Noaptea trecuta am chemat ambulanta pentru ca avea accese repetate de plans isteric, apnee, contractari ale degetelor mainii, stari de agitatie si a fost diagnosticata cu distonie neurovegetativa.

Terapeuti.ro 6:32am May 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Fetita mea de 12 ani are stari nervoase frecvente,de cca 1 an are dureri de cap,de burtica,stari de greata,lesin,lipsa aerului. Au culminat asta noapte cand in urma unei crize nervoase am chemat ambulanta pt ca avea accese repetate de plans isteric,apnee,contractari ale degetelor mainii,stari de agitatie. D-na asistenta ne-a spus ca e vorba despre distonie neurovegetativa.Recunosc ca nu mai auzisem de asa ceva (mentionez ca de un an o tin in analize,internari la neurologie,gastroenteroligie) analizele fiind mereu bune.Va rog as dori un sfat cu privire la o posibila medicatie tinand cont ca are doar 12 ani.Urmeaza sa consultam si un psiholog pt sedinte de terapie . Multumesc frumos !


Botezat-Antonescu Radu 6:38am May 27
incercati sa consultati si un psihiatru pt copii pe langa consilierea psihologica… in asemenea situatii este de ajutor un tratament anxiolitic usor insa acesta este determinat prin consult direct. Succes!

Psiholog Daniel Mois 3:26pm May 27
Poate fi si o borelioza (Lyme), care la anlizele clasice este invizibila. Doar analizele specifice o pot detecta. Multe persoane cu aceasta afectiune ajung sa fie tratate inutil de catre medicii psihiatri, starea lor fiind tot mai grava, indiferent de tratamentul primit! In asta consta arta de a fi medic, in a pune un diagnostic corect!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile