Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDesi urmeaza sa divortam sotul meu a inceput sa se implice in problemele fetitei, ma intreaba si pe mine de problemele mele personale, este mai comunicativ… Ce sa inteleg din comportamentul lui?

Terapeuti RO 8:13am Oct 3
Mesaj:
de 9 luni sunt despartita de sot. a plecat din domiciliul conjugal pentru o alta persoana.avem o fetita de 4 ani.am intentat divortul- dupa 10 ani. a fost o perioada zbuciumata cand nu sa interesat de fetita doar la insistentele mele iar eu nu existam ca persoana pentru el.sotul are 38 ani iar eu am fost prima lui relatie serioasa.relatia sa sfarsit din cauza lipsei de comunicare si racelii dintre noi. sotul avand cu 2 ani inainte 2 antecedente. plecari de 2 zile- la bunica. nu am banuit ca se va ajunge la infidelitate.ultima situatie a lasat sa se raceasca relatia, el nu a incercat sa salveze nimic din casnicie.nici de dragul fetitei.in aceasta perioada familia lui au cunoscut femeia din viata lui.au petrecut impreuna si concediul.
se apropie termenul de divort si am observat o schimbare in comportamentul sotului. incepe sa se implice in problemele fetitei, ma intreaba si pe mine de problemele mele personale, stare de sanatate, este mai comunicativ.
ce sa inteleg din comportamentul lui? vom avea o deplasare toti 3 de 2 zile.eu am facut invitatia si el a acceptat. intentionam sa discutam de problemele noastre si cum sa le rezolvam. cum sa ma comport si ce abordare sa am pe viitor. el stie sigur ce sentimente mai am pentru el si ca mi-as dori sa salvam casnicia!eu nu stiu sigur ce vreau, sunt in dubii!astept un raspuns.

Doina Zamfirescu 9:42am Oct 3
Mergeti la terapie de cuplu.

Maria Centu 10:36pm Oct 7
………………..sunt semne pozitive…………….inseamna ca relatia scirtie…ca nu a fost decit …superficiala si isi doreste familia pe care …….nu vrea sa o piarda…………..va va fi foarte greu …..dar .poate se merita pentru amindoi………!!!!!!!!!!!!!.

Terapeuti RO 10:10am Oct 8
RASPUNS: "multumesc pentru raspunsuri. dorinta sotului este divortul…nu poate ierta trecutul!"

Cabinet Psihologie Ioana Stancu 5:05pm Oct 11
Clarificati-va ce doriti dvs.

Miky Roxana 10:14pm Oct 11
Poate ar fi bine sa ii aduceti la cunostiinta sotului de schimbarea sa de atitudine si modul cum o resimtiti dvs in legatura cu aceasta atitudinea a sa pozitiva atat fata de fetita cat si fata de dvs. Cred ca este necesar sa ajungeti la un acord atat la nivel de cuplu cat si apoi , la nivel de parinti pentru ca fetita sa poate avea o expresie mai clara privind relatia dintre mama si tata si de asemenea sa poate percepe o stabilitate emotionala , un cadru afectiv suportiv si constant din partea amandurora. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed