consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt in clasa a 10-a, am note foarte bune si sunt o persoana linistita. Dar cred ca d-na diriginta are o problema personala cu mine. Ma ameninta cu exmatricularea desi am doar 5 absente nemotivate, i-a spus mamei mele ca sunt un copil problema, spune ca nu imi place cartea, imi vorbeste ironic. As vrea sa ma mut la un alt liceu, dar in orasul meu nu am unde.

Terapeuti.ro 6:40am May 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt in clasa a 10-a si am intampinat o problema. Sunt a 3-a pe clasa, in functie de medie. Am note foarte bune si sunt o persoana foarte linistita. Nu am probleme cu niciun profesor in afara de dna diriginta. Cred ca are o problema personala cu mine. Ma ameninta cu exmatricularea desi am doar 5 absente nemotivate, in comparatie cu alti colegi care au peste 20. I-a spus mamei mele ca sunt ‘un copil problema’, neavand niciun argument, pentru ca nu am avut divergente cu nimeni. Spune ca nu imi place cartea, desi am note chiar mari. La ore imi vorbeste foarte ironic. As vrea sa ma mut dar in orasul meu nu am unde, ca sa nu ma intalnesc la ora tot cu ea. M-as duce in alt oras dar mi-e frica de ‘nou’. Ma adaptez greu, desi incerc sa nu arat asta. Dar comportamentul ei ma deranjeaza foarte mult, pentru ca mereu mi-a placut sa fiu apropiata de profesori. Nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati cu un sfat!


Botezat-Antonescu Radu 6:46am May 17
discuta cu parintii tai. Posibila problema pe care o are ea nu este cu tine… nu are cum sa fie cu tine. Tu este nefericitul obiect al probabilelor ei frustrari. Daca ea nu este in stare sa fie un bun profesionist atunci trebuie sanctionata si asta trebuie sa o faca parintii tai… sa o reclame la directiune etc. O poti chiar inregistra. Nu lasati abuzurile sa treaca! Curaj si succes!

Elena Tudor 7:01am May 17
Poate parintii tai ar trebui,cu calm,sa lamureasca aceasta problema cu diriginta,

Daniela Porutiu 8:02am May 17
In unele scoli REGULAMENTELE interzic inregistrarile. Cred ca si asta e un ABUZ !

Lia Oltean 8:21am May 17
Îmi pare rău de situația cu care te confrunți, îmi imaginez ca Îți este greu de înțeles comportamentul dirigintei. Recomandarea mea este sa ceri sprijinul părinților în rezolvarea problemei.

Irina Cohal 6:20pm May 17
Martorii pot fi o soluţie…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed