consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cand iese la tabla, baietelul meu de 13 ani stie si ia note bune, dar la teste imi spune ca nu mai stie nimic si uita tot.

Terapeuti RO 12:22pm Feb 10
Mesaj:
Este vb despre baietelul meu are 13 ani si are o foarte mare teama de lucrari si teze, cand il asculta si iese la tabla, stie ia note bune dar la teste imi spune ca nu mai stie uita tot.Ce as putea sa fac? Multumesc

Cristina H. B. Docan 2:02pm Feb 10
E clar ca nu-i nestiinta, ci, undeva, exista un blocaj. N-am mai tratat o situatie chiar identica, dar nu vad de ce Emotional Freedom Techniques n-ar da rezultate imediate si in aceasta problema. Gasiti detalii despre aceasta tehnica, cu care lucrez in life-coaching, pe www.facebook.com/Cristina.H.B.Docan

Botezat Radu 10:12pm Feb 10
este bun la vre-o activitate fizica? poate reusiti sa ii faceti paralela intre succesul in activitatea fizica si un posibil succes in cea intelectuala ;)

Grigore Lily-Ana 8:32am Feb 11
Dr Bach a inventat niste remedii le gasiti la Natura (magazine,farmacii)unul dintre ele este Rescue pentru emotii la examene etc.

Catalin Lazar 8:29pm Feb 14
Substanta de baza din remediile florale Bach este Placebo.

Catalin Lazar 8:39pm Feb 14
Pentru persoana care a pus intrebarea: ce ar fi sa va ocupati si de dezvoltarea personalitatii copilului, de cresterea increderii lui in sine insusi si sa puneti mai putina presiune pe performanta scolara?

Diana Paula Stoian 8:51am Feb 16
Pentru a intelege mai bine, va recomand:Baiatul dumneavoastra este mai emotiv, ii este tema ca va gresi si le atribuie celorlalti (profesorilor si colegilor) asteptari supradimensionate despre performantele lui. Daca va gresi, insemana ca se va dezamagi pe sine prin faptul ca… i-a dezamagit pe ceilalti!! Anticipand posibilul esec, se bloceaza de frica si nu mai este in stare sa-si foloseasca resursele. Este un mecanism comun pentru mai multe tulburari de anxietate.

Diana Paula Stoian 8:55am Feb 16
Pentru a intelege mai bine, mecanismul anxietatii de prestatie va recomand sa cititi: http://www.miss-sport.ro/balbaiala-un-defect-corectabil.html


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile