consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De fiecare data cand sunt supus unui stres, chiar si o situatie banala, imi vin multe ganduri in cap si simt nevoia sa urinez imediat.

Terapeuti RO 9:08am Jan 26
Mesaj:
Buna ziua
Am 22 de ani,lucrez ca sofer de taxi in Anglia. Relatiile de prietenie se rezuma la doar cativa prieteni. Viata sexuala cateodata lasa de dorit in urma situatiei de mai jos(ejaculare in 3 minute). Nu am avut niciodata probleme cu politia. Relatiile cu familia sunt bune,normale as putea spune.
De vreun an si cateva luni am o problema careia nu prea i am dat atentie. De fiecare data cand sunt supus unui stres,chiar si o situatie banala(o intalnire cu persoane necunoscute),imi vin multe ganduri in cap si simt nevoia sa urinez imediat. Daca urinez(mai mult decat normal si incolor) simt ca o eliberare foarte mare. As dori sa stiu despre ce poate fi vorba si daca este ceva grav. Va multumesc.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:18am Jan 26
daca ai eliminat posibile cauze biologice atunci nu ramane decat partea de stres… care te impinge catre aceasta somatizare. Incearca sa iti faci un set de analize, daca totul e ok atunci consulta un psiholog. Succes!

Emanuel Prichici 5:07pm Jan 26
cauza nu este stresul. stresul este doar declansatorul. cauza este o frica adanca pe care te invit sa o descoperi impreuna cu un psihoterapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed