consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De la varsta de 7 ani, cand tatal meu a decedat, iar familia mea s-a destramat, totul decurge impotriva fericirii mele.

Terapeuti.ro 8:50am Mar 2
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt o tanara care in curand va implini 20 ani,desi e prea devreme,poate,nu imi gasesc sensul in viata,consider ca datorita evenimentelor negative din copilarie,am acumulat niste blocaje emotionale, datorita carora niciodata nu pot lua o decizie buna in ceea ce ma priveste pe mine, tot timpul prefer sa fac bine altora decat mie.Am realizat ca de la varsta de 7 ani cand tatal meu a decedat,iar familia mea s-a destramat, de atunci totul decurge impotriva fericirii mele.Daca pentru un moment consider ca totul incepe sa decurga bine, imediat apare o problema. As dori sa ma eliberez de toate blocajele si energiile negative,ma puteti ajuta sa imi dati exemplu de un exercitiu?
P.S.: Sunt pasionata de psihologie,Theta Healing etc. si as dori sa experimentez eu pe pielea mea daca ma pot “vindeca”, apoi sa ii ajut pe altii. Multumesc anticipat!


Botezat-Antonescu Radu 9:15am Mar 2
daca doresti sa experimentezi pe pielea ta… atunci incepe o dezvoltare personala prin psihoterapie. Succes!

Doina Zamfirescu 9:38am Mar 2
Subscriu la comentariul colegului. Si as adauga ca acest blocaj pare sa te ajute sa vezi doar problemele nu si solutiile. Apeleaza la auto-cunoastere alaturi de un terapeut.

Lia Oltean 10:11am Mar 2
Recomandările colegilor au surprins ideea: e necesar sa explorezi situația alături de un terapeut și sa înțelegi ca, deși nu poți controla toate evenimentele din viața ta, poți controla felul în care te simți legat de ele, iar asta e responsabilitatea ta. Fericirea, pana la urma, e responsabilitatea ta. :)

Tudor Georgescu 12:06pm Mar 2
Pentru eliminarea (arderea) energiilor negative, cat si pentru curatarea si echilibrarea sistemului energetic te pot ajuta cu Reiki

Lidia-Maria Cismanescu 7:23pm Mar 2
Inteleg ca ti-ai dori ca singura sa poti experimenta diverse tehnici cu ajutorul carora sa poti depasi momentele dificile din viata ta. Pentru a putea sa le pui in aplicare singura, trebuie mai intai sa le inveti si asta necesita autocunoastere, timp si implicare. Asa cum au spus si colegii mei, apeland la un psihoterapeut (in cabinet sau online) sau participand la workshop-uri organizate de acestia, sunt poate cele mai sigure si utile cai. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier