Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatContactul sexual este dureros pentru prietena mea, rar simte o oarecare placere, niciodata nu a avut orgasm. Nu are dorinta sexuala si nu s-a masturbat.

Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:salut. sunt baiat de 20 de ani si am o relatie de un an si 4 luni cu o fata la fel de 20 de ani .
primul contact sexual l-am avut 7 luni in urma ( cam 30 in total ).
Contactul sexual mereu a fost unul dureros pentru ea cu exceptia a 1-2 dati inainte de menstruatie, rar simtea o oarecare placere , niciodata nu a avut orgasm . Se plange ca nu are dorinta sexuala si nu stie de ce . in adolescenta nu a masturbat. Din cauza problemelor in pat relatia devine din ce in ce mai subreda si nu stiu ce sa fac . Ambii ne iubim dar nu cred ca o sa rezistam mult cu astfel de probleme.
ceva sfaturi ? multumesc.

Botezat-Antonescu Radu Andrei

primul sfat ar fi sa mearga la ginecolog si sa faca investigatiile de rigoare. Numai asa o sa stiti concret ce se intampla. Daca nu este o problema fiziologica atunci nu ne ramane decat psihicul… poate are nevoie de mai multa atentie emotionala, etc. Succes!
 3

Ina Melehat

Ai putea s-o sfatuiesti sa citeasca pe net diverse metode de a-ti descoperi propriul corp, la femei excitatia nu se produce instant precum la barbati, iar daca spui ca nici nu s-a masturbat vreodata, probabil nu isi cunoaste nici ea zonele erogene. De asemenea, ai putea citi si tu mai multe pe aceasta tema, si sa incercati impreuna diverse metode de a o face pe ea sa se bucure de clipele petrecute impreuna
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed