consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o emotie cand vorbesc cu cineva si incep sa tremur, uneori ma blochez sau ma ia un tremurat de nu pot duce un pahar de apa la gura. N-am fost asa mereu. Sunt si la menopauza.

Terapeuti.ro 7:21am May 6
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

am o emotie cind incep sa vorbesc cu cineva si incep sa tremur si uneori ma blochez uneori stind fata in fata cu cineva ma ia un tremurat ca nu pot duce un pahar de apa la gura asta de un timp nam fost asa mereu mentionez ca am 49 ani si sint si la menopauza nu stiu cum sa scap de aceasta stare uneori incerc sa ma controlez si imi este destul de greu iar alteori este chiar vizibil daca stiti ceva ce mar putea ajuta sa scap de aceste stari !Va rog din suflet


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:34am May 6
in primul rand va sugerez un set complet de analize pt a putea inlatura o cauza organica, dupa care, daca nu exista nicio problema, ne putem gandi la o cauza emotionala de genul unui soc/trauma/etc., caz in care de dorit ar fi sa vorbiti cu cineva despre aceasta (fie membrii de familie apropiati, prieteni, un psiholog), o ultima varianta ar fi sa consultati si un psihiatru (dupa caz). Succes!

Doina Zamfirescu 7:54am May 6
DiscutatI cu medicul dvs. despre starile dvs. si despre implicatiile pe care menopauza le poate avea.Incercati sa va aminiti daca a existat un eveniment care sa fi generat aceasta stare. Este posibil sa fie o combinatie intre schimbarile datorate menopauzei si un eveniment din viata dvs.

Doctorul Terapii Complementare 12:06pm May 6
Încercați un tratament cu un amestec de tincturi Talpa Gâștii și Păducel (flori). Luați tim de 10 zile de 3 ori pe zi câte 4 ml de tinctură într-un pahar cu 100 ml apă cu minim 30 minute înainte de mâncare, pe stomacul gol. Dacă nu dispar simptomele descrise de dvs, mergeti la medic. Sănătate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed