consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel in varsta de 7 ani, cu dificultati mari in a se concentra la teme, desi este un copil foarte istet. Din ceea ce am citit si ceea ce vad in comportamentul lui, cred ca este vorba despre deficit de atentie.

Terapeuti.ro 8:42am Nov 16
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Bună ziua!Am un baietel in vârstă de 7 ani ,este clasa întâi si are dificultăți mari in a se concentra la teme,desi este un copil foarte istet.Unde ar trebui sa merg cu el pt a fi diagnosticat si tratat eventual.Din ceea ce am citit si ceea ce văd in comportamentul lui,cred că este vorba despre deficit de atentie.Multumesc frumos!


Tiberiu See 8:51am Nov 16
Bună ziua. Majoritatea persoanelor de pe acest site vor o soluție, dar dumneavoastră doriți o persoană care să îi pună un diagnostic și să îl trateze. V-ati întrebat dacă nu cumva problema se regăsește în factorii din jur? Ați vorbit cu el și l-ati întrebat ?
Cu stimă,
psih Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 8:56am Nov 16
exista psihoterapeuti specializati pe aceasta categorie de varsta, ii gasiti pe internet. Va pot face o evaluare a situatiei si va pot da sugestiile cele mai competente. Succes!

Alina Iordache 10:41am Nov 16
Pentru o evaluare, aveți nevoie de un psiholog clinician, iar pentru "tratament ", aveți nevoie de un terapeut. Curaj!

Adriana Buda 1:05pm Nov 16
Cred ca ar potrivit sa fie evaluat de un psiholog clinician, si apoi, impreuna cu fiul dvs.sa mergeti la un psihoterapeut unde veti afla care sunt nevoile si dorintele baiatului, care sunt asteptarile dvs.de la el, si veti invata impreuna care sunt caile optime de comunicare. Succes!

Diana Gruia 8:54am Nov 17
Si poate un supliment de vitamine si deparazitare


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile