implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm un handicap usor din nastere si nu am avut nicio relatie, iar asta ma doare foarte tare, nimeni nu m-a ajutat…

Terapeuti RO 9:28am Jan 13
Mesaj:
Buna!Ma numesc Valentin am 20 de ani.Eu am un handicap usor din nastere.Prob este ca nu am avut nici o relatie si asta doare foarte tare,nimeni nu ma ajutat.Mai mult de un sfat stiu ca nu ma puteti ajuta,sper sa imi dati unul cat mai bun.

Diana Nagy 9:59am Jan 13
Buna Valentin. Numele meu este Diana si sunt psihoterapeut. Imi pare bine sa te cunosc. Ceea ce vreau sa iti spun este ca esti o persoana extraordinara, chiar daca ai acel handicap. Ceea ce te rog este sa crezi si tu acest lucru cu tot sufletul tau. Sa iti spui in fiecare zi ca fiecare experienta de viata pe care o ai este perfecta pentru dezvoltarea ta, ca esti fericit cu ceea ce ai acum, cu etapa in care te afli si ca te iubesti si te accepti exact asa cum esti. Vei vedea ca daca adopti acest mod de a gandi vei obtine tot ceea ce iti doresti. Mult succes si iti doresc sa ai o viata minunata. Psih. Diana Nagy.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:00am Jan 13
sfat legat de ce anume? Cum sa ai o relatie? Cel mai direct este sa ‘iesi in lume’ sa cunoasti oameni cu interes comun… care sa te poata aprecia pt CINE esti si nu pt cum arati. Se poate, succes! ;)

Viorel Mocanu 2:29pm Jan 13
Valentite frate… singurul tau “handicap” este teama ca nu vei fi pe plac cuiva… Sint foarte multi oameni “normali” plini de defecte… asa ca…. sus capul si… “sa trecem la treaba”… un pui ca sa iasa din ou, trebuie sa isi sparga coaja… cauta sa iesi din ou si nu te mai ascunde dupa acel “handiucap”… problema e alta… dezlipeste teama de pe tine… succes…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile