consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 46 ani, studii superioare si multe cursuri postuniversitare, dar am ales familia si nu cariera. Acum baietii mei sunt mari, iar eu nu reusesc sa-mi gasesc un job. Ma simt respinsa de societate si asta ma distruge. De suparare am facut si diabet.

Terapeuti.ro 8:15am Dec 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua. Am 46 ani, studii superioare si multe cursuri post-universitare. Desi sunt un om foarte capabil si performant, mi-am inabusit aceste calitati, am renuntat, dupa un timp la posturi in functii cheie dar foarte solicitante alegand familia si nu cariera. I-am iubit prea mult pe toti si am renuntat la mine. Am trait mereu cu frustrarea in suflet, stiind ca as fi putut ajunge departe. De suparare am facut si diabet.
Acum baietii mei sunt mari, mama mea superprotectiva si dominatoare m-a parasit acum 3 ani, tatal meu a murit de multi ani, nu am frati, surori si foarte putini prieteni, aproape deloc. Sotul meu ma iubeste si ma sustine dar simt ca si-a pierdut rabdarea. De mult timp nu reusesc sa-mi gasesc un job. Ma simt respinsa de societate si asta ma distruge. traiesc cu o revolta permanenta in suflet. Plang mult si nu stiu ce sa fac mai departe. Nimeni nu-mi acorda o sansa ….


Tiberiu See 8:24am Dec 1
Bună ziua. De când vă simțiți așa?
Cu stimă,
Psih. Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 8:35am Dec 1
pare ca traiti o perioada depresiva, caz in care va incurajez sa consultati un medic psihiatru, va poate macar sfatui. Pentru impasul existential in care va aflati este nevoie de timp si o explorare profunda in care ar fi bine sa investiti, depasirea de una singura fiind in general foarte consumatoare de energie si mai ales timp. Se poate, curaj!

Agota Toth 8:49am Dec 1
Apelati la life coaching sau la un curs de dezvoltare personala. Sunt metode eficiente pentru atingerea obiectivelor.Daca doriti sa aflati mai mult puteti sa ma cautati in particular.

Carmen Ontanu 12:09pm Dec 1
Un psihoterapeut va poate fi alaturi in incercarea dumneavoastra.

Olimpia Ciocea 5:54pm Dec 1
Cred ca cel mai important ar fi sa va acordati d-voastra o sansa , sa va apreciati capacitatile si abilitatile , sa va redescoperiti ( poate intr-un proces terapeutic), sa va orientati spre ceea ce va doriti cu adevarat. Am sentimentul ca d-voastra nu sunteti convinsa ca aveti o sansa….??? E posibil sa transmiteti asta celorlalti???In fel ati ales sa va influenteze superprotectia si dominarea mamei?Acum e posibil sa faceti alte alegeri in acord cu nevoile d-voastra.Succes!

Raluca Neagu 12:39pm Dec 2
V-ati sacrificat din iubire si grija pentru binele celorlalti ani intregi, acum ca multi dintre ei au plecat sau crescut, parca va simtiti neputincioasa, cel putin eu asa observ din cele spuse. Poate acum este momentul ca dumneavoastra sa fiti sustinuta, ajutata. Terapia v-ar fi de mare folos sa explorati mai mult procesul prin care treceti. Va doresc mult curaj si liniste!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile