Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o fetita ce scrasneste prin somn de cand a inceput gradinita. Azi cand sa ies pe usa a racnit cat a tinut-o gura: “Mama nu ma lasa la grupa mov!”.

Terapeuti RO 10:49am Jan 16
Mesaj:
Buna ziua! Am o fetita ce scrasneste prin somn de cand a inceput gradinita. Azi cand sa ies pe usa a racnit cat a tinut-o gura mama nu ma lasa la grupa mov! Ce intrebari sa-i pun sa aflu de ce nu-i place??? Are 5 ani si 10 luni si e la clasa pregatitoare. In grupa ei ii place si vrea sa nu o schimb de la gradinita dar cand se aduna martea si joia la grupa mov pt pregatiri de scoala mereu plange din sept continuu(specific ca fac cu o alta educatoare si copii adunati din toate grupele de gradinita)…si azi a pus capac!!! De la inceput mi-a zis ca nu-i place da ce sa fac???in fiecare dim ma intreba daca tre sa mearga la grupa mov??si sa nu o duc… si de cate ori isi aduce aminte imi zice ca nu-i place si sa nu o mai duc.- plang si eu pe langa ea in fiecare marti si joi si ma simt fara puteri!!!! Va multumesc!!!

Doina Zamfirescu 10:57am Jan 16
Pare a fi o reactie la o situatie cu care nu se simte confortabil. Ati putea apela la un terapeut. Succes!

Adriana Neagoie 11:18am Jan 16
Încercati să aflaţi ce nu-i place . întrebati-o ce face acolo , ce activitati are… Încercaţi să vorbiţi şi cu educatoarea… poate e posibil să participati la un curs..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed