implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat


Practic fitnessul de o lunga perioada de timp. Problema este ca stilul de viata sanatos mi s-a ruinat cand am dat de asa-zisa “cheat-day”, o zi in care poti manca orice doresti. De fiecare data cand ajung la acesta zi, innebunesc. Mananc pana cand efectiv vomit, ma simt dezastros, dar continui sa mananc…

Terapeuti.ro 8:15am Jun 22
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua!

As avea si eu o problema la care as dori un sfat,nu stiu daca e de natura psihologica neaparat,dar nu am curajul sa vorbesc cu nimeni,pentru ca imi e rusine.
Practic fitness-ul de o lunga perioada de timp,pe langa alte activitati.Problema este ca,,,dieta”sau pot sa ii spun stilul de viata sanatos mi s-a ruinat cand am dat de asa zisa ,,cheat-day”,o zi in care poti manca orice doresti si sa nu se intample nimic,sa nu iti afecteze corpul.
De fiecare data cand ajung la acea zi,innebunesc.De fiecare data mananc pana efectiv vomit,ma simt dezastros,dar continui sa mananc.
Nu am reusit sa ma dezobisnuiesc de acest ,,obicei”,si incepe sa ma ingrijoreze.
A doua zi,parca toate poftele dispar,totul se intoarce la normal.
Daca mi-ati putea da un sfat,ar fi de apreciat.Multumesc


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:25am Jun 22
pare ca exista o legatura foarte puternica intre cele 2 parti ale tale: o parte care vrea sa fie fit… si una care doreste sa se hraneasca. Imi imaginez ca ambele se manifesta extrem. Ai putea sa discuti, fara nicio rusine, cu un psihoterapeut despre fundalul emotional. Se poate, curaj! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile