consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu pot renunța la obiceiul prost de a ma trezi noaptea sa mananc! Mananc sanatos, fac sport de 4 ori pe saptamana, dar degeaba, noaptea, cand ma trezesc, mananc haotic!

Terapeuti.ro 8:07am Nov 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Nu pot renunta la obiceiul prost de a ma trezi noaptea si sa mananc!Nu am pofta de dulciuri sau sa imi fie sete,pur si simplu la vreo 2 ore dupa ce am dormit ma trezesc lihnita de foame si daca nu mananc nu pot sa adorm am incercat sa i- au cele 3 mese,dar degeaba!Va rog sa imi spuneti ce sa fac!in urma analizelor mi- a iesit o anemie cu deficienta de B12,restul analizelor au fost bune!incerc sa mananc sanatos,fac sport de 4 ori pe saptamana dar degeaba noaptea cand ma trezesc mananc haotic!


Botezat-Antonescu Radu 8:10am Nov 29
eu as consulta un medic si un nutritionist. Situatia pare sa necesite un consult de specialitate in care sa se discute mai multe detalii ale vietii Dvs.; ar fi destul de dificil sa va rezolvati problema doar din sfaturi online. Succes!

Roxana Masaj 10:57am Nov 29
Off lafel patesc si eu, noaptea pe la ora, 3 ma, trezesc si mananc, am incercat sa inlocuiesc mancarea cu apa dar nu imi, iese


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile