consiliere psihologica parinti consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psiholog online psihoterapeut

Nu pot renunța la obiceiul prost de a ma trezi noaptea sa mananc! Mananc sanatos, fac sport de 4 ori pe saptamana, dar degeaba, noaptea, cand ma trezesc, mananc haotic!

Terapeuti.ro 8:07am Nov 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Nu pot renunta la obiceiul prost de a ma trezi noaptea si sa mananc!Nu am pofta de dulciuri sau sa imi fie sete,pur si simplu la vreo 2 ore dupa ce am dormit ma trezesc lihnita de foame si daca nu mananc nu pot sa adorm am incercat sa i- au cele 3 mese,dar degeaba!Va rog sa imi spuneti ce sa fac!in urma analizelor mi- a iesit o anemie cu deficienta de B12,restul analizelor au fost bune!incerc sa mananc sanatos,fac sport de 4 ori pe saptamana dar degeaba noaptea cand ma trezesc mananc haotic!


Botezat-Antonescu Radu 8:10am Nov 29
eu as consulta un medic si un nutritionist. Situatia pare sa necesite un consult de specialitate in care sa se discute mai multe detalii ale vietii Dvs.; ar fi destul de dificil sa va rezolvati problema doar din sfaturi online. Succes!

Roxana Masaj 10:57am Nov 29
Off lafel patesc si eu, noaptea pe la ora, 3 ma, trezesc si mananc, am incercat sa inlocuiesc mancarea cu apa dar nu imi, iese


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed