Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am dat admiterea la medicina si nu am intrat (20 de sutimi). De frica sa nu pic din nou m-am inscris la o facultate tehnica, dar am devenit sensibila si irascibila. Plang mereu si urasc facultatea asta.

Terapeuti.ro 8:36am Dec 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Anul trecut am dat admiterea la medicina si nu am intrat (20 sutimi). Am plans trei zile continuu. Parintii mi au spus sa raman acasa sa ma pregatesc si sa incerc iar. De frica sa nu pic din nou m am inscris la o facultate tehnica sa fie un fel de plan b. Ma descurc foarte bine aici, dar am devenit sensibila si irascibila. Am ajuns sa plang mereu si sa urasc facultatea asta. Tot ce vreau e sa fiu la medicina, iar facand facultatea asta nu am timp sa ma pregatesc pt admitere. Nu stiu cum sa mi controlez emotiile si ceva imi spune sa renunt si sa ma concentrez doar pe admitere. Cum pot sa devin mai puternica si sa nu mai plang mereu?


Botezat-Antonescu Radu 8:41am Dec 5
poate ar fi mai bine sa te asculti mai atent si sa ai incredere in simturile tale. Inteleg ca familia te sustine, ceea ce este un mare plus! Ma gandesc ca emotiile pe care le ai acum vin din dorinta ta de a intra la medicina, peste care ai adaugat ‘planul b’ care iti consuma din energie. Daca simti ca trebuie sa lasi planul B deoparte si ca trebuie sa te pregatesti pt medicina, de ce nu? Curaj si succes!

Rodica Ionica 4:22am Dec 6
Cu tupeu înainte capul sus este foarte deșteaptă.
Eu am învățat de la mătușa soțului să te lauzi singură eu sunt frumoasa , deșteaptă învăța să prețuiești pe țin ca persoană

Ileana Profeanu 10:37am Dec 6
pai daca sufletelul tau vrea la medicina, de ce ai vrea sa "devii mai puternica" si sa suporti o situatie care nu iti place? esti tanara, da-o-ncolo de treaba, daca vrei la medicina, mai ales ca ai sustinerea alor tai, pai lasa-te de facultatea asta si da la medicina. situatia nu o sa devina mai buna daca stai si suporti mai mult acceasi situatie neplacuta

Ilius-Olariu Ana-Maria 12:57pm Dec 6
Îngheață anul la "planul b" timp în care te vei pregăti temeinic pentru admiterea la medicină. Odată intrată la medicină te decizi daca poți continua si cu "planul b", dacă merită și nu te împovărează prea mult. E minunat să ai susținerea familiei și neuroni în dotare pentru medicină! Keep going on, you’re strong enough !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita