implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 29 de ani si o perioada de cațiva ani nu am avut un job, iar acum cred că am intrat într-un fel de blocaj. Am si depresie din cauza asta, nu mai am chef de aproape nimic, am tot felul de ganduri negre. Locuiesc cu parinții de cand am terminat facultatea.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua
Sunt Radu si am 29 de ani
O perioada de cațiva ani nu am avut un job ,în timpul ăsta m-am ocupat de activități mai puțin productive din punct de vedere financiar.
Acum mi-am dat seama de greșeală si trebuie să îmi caut un job si nu știu ce să fac,unde sa mă duc,cred că am intrat într-un fel de blocaj.
Am si depresie din cauza asta,nu mai am chef de aproape nimic,am tot felul de ganduri negre,nu stiu ce se poate face în cazul meu.
Locuiesc cu parinții de cand am terminat facultatea.
Am avut cațiva ani de servici dupa care cațiva nu am mai avut.
Locuiesc într-un oras cu puține oferte de locuri de muncă.
Regret tot timpul ca nu am ramas cu colegii mei in orașul unde am terminat școala,unde sunt șanse mult mai bune,numai ca acum mi se pare ca sunt cheltuieli mult mai mari decăt atunci ,mai ales ca trebuie sa plătesc singur tot și ma gandesc ca nu voi rămane cu prea mult.
Am și impresia ca se folosesc toți de mine familia si cunoscuții.
Mă gandesc că dacă era să locuiesc singur eram alt om acum,preocupat de lucruri mai importante,fiind mai responsabil.
Ce aș putea să fac ? Dați-mi un sfat!
Mulțumesc anticipat!!

Buna ziua! Parerea mea este ca solutia care te poate scoate din aceasta situatie este la tine.In viata sunt oameni slabi si oameni puternici,oameni care vor fi dezamagiti din orice si oameni care vor depasi orice dezamagire.Avand in vedere varsta si pregatirea pe care o ai poti sa-ti gasesti un loc de munca cu siguranta,dar asta depinde de tine si de standardul propus.Tot ce vei construi in viata sa incepi de jos in sus si cu siguranta va fi ceva durabil.Este timpul sa te ridici si sa pleci de langa parinti si sa fii responsabil de viata ta.”Ce nu te omoara te intareste”.Viata e frumoasa .Mult succes!!
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile