consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani jumate si inca sunt virgin. Sunt pasionat de dezvoltare personala, am multe carti din care incerc sa imi extrag inspiratia si puterea de a fi un om mai bun, cu toate astea nu pot trezi deloc interesul unei fete de a face sex cu mine.

Terapeuti.ro 6:38am Aug 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna seara! (sau dimineata, tinand cont ca e 1 si un sfert, ora la care ma destainui).As avea nevoie de cateva pareri pertinente si constructive legate de complexul meu pe care o sa incerc sa-l expun cat mai obiectiv.
Am 17 ani jumate si inca-s virgin.O fi bine, o fi rau, nu stiu ce sa zic.Intr-adevar, la prima vedere nu e o probelma grava de care sa ma plang, dar pentru mine inseamna foarte mult.Cel putin in clipa de fata.
E chiar ironic, stiti…Nu pot spune ca n-am avut deloc pana acum relatii cu fetele, dar niciuna nu a ajuns pana la sex.Ca sa va faceti repede o impresie despre mine, vreau sa stiti ca sunt pasionat de dezvoltare personala, am multe carti de acest gen din care incerc sa imi extrag inspiratia si puterea de a fi un om mai bun.
Cu toate astea nu pot trezi deloc interesul unei fete de a face sex cu mine.Pana nu demult, satul de refuzurile din viata reala m-am cufundat in facebook unde am avut relatii virtuale cu fete din toata tara, neintalnindu-ma cu niciuna niciodata in viata reala, totusi majoritatea dorind sa faca sex cu mine.E foarte ciudat cand reusesti fara prea mare efort sa convingi o persoana “sa o faca” cu tine si asta pentru ca si ea vrea pe facebook.
Momentan, ma simt cat de cat treaz mai ales fiindca am renuntat sa mai fac asa ceva pe facebook, dar inca sunt singur.
Nu beau, nu fumez, incerc sa citesc cat pot si am un optimism incurabil, tocmai d-aia nu-mi pierd speranta ca pana la sfarsitul acestui an sa am o aventura pe care mi-o doresc de mult.
Asadar, as vrea sa stiu parerea dumneavoastra legat de complexul meu si d-abia astept sfaturile ce vor urma.


Botezat-Antonescu Radu 6:57am Aug 17
mie nu imi este prea clar despre ce complex vorbesti? De faptul ca ai 17 ani si faptul ca esti inca virgin este foarte important pt tine (negativ vorbind)? Indiferent, dorinta de a face sex in adolescenta este una normala… ce te opreste sa iti gasesti o partenera adecvata? Eu in locul tau as lasa cartile si as discuta direct cu un psihoterapeut/psiholog despre ce te macina… dar live… nu pe facebook. Succes!

Olimpia Ciocea 6:58am Aug 17
Faptul ca te intereseaza dezvoltarea personala este un punct forte pentru tine dar poate ai avea nevoie sa-ti revizuiesti putin copilaria( sa intelegi ce fel de credinte ti-ai creat acolo, care azi te incurca , legate de imaginea despre feminitate, masculinitate, relatii, etc. ) .E ca si atunci cand construiesti o casa : nu poti ridica peretii si pune acoperisul daca fundatie e fragila.Poti apela daca consideri la un psihoterapeut.

Little Djini 9:13am Aug 17
Cu riscul sa provoc mica revolta: exista dame de companie care știu cum sa te inițieze. Dacă nu îți surâde ideea poți încerca o relație cu o femeie mai matura.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile