implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPsiholog online gratis | Una dintre prietenele mele a pierdut sarcina la 6 luni, iar acum nu vrea sa vada pe nimeni. Cum as putea sa o ajut?

Terapeuti.ro 8:24am Dec 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum o saptamana, una din prietenele mele a pierdut sarcina in 6 luni. Am stat cu ea in spital cateva zile, insa decand am dus-o acasa nu vrea sa vada pe nimeni. A acceptat intr-o zi sa vb la telefon. Cum as putea sa o ajut? Cum sa ii zic sa mergem la terapie sau orice este nevoie pt a trece peste aceasta stare.

si poate cel mai important: ce sa fac pentru a ma accepta langa ea. Despre ce sa nu vorbesc?


Ina Melehat 9:12am Dec 3
In astfel de situatii, cel mai potrivit lucru este sa asculti. Sa ii asculti tacerea, oricat de lunga ar fi, sa ii asculti lacrimile, sa o lasi sa iti povesteasca ce simte ea ca poate povesti. Dupa o pierdere emotionala urmeaza o perioada de doliu, si este sanatos pt persoana respectiva sa fie lasata si incurajata sa parcurga etapele acestui proces. Nu te speria daca se izoleaza pentru o perioada de oameni, acest lucru face parte din procesul in sine. Nu te speria nici daca o sa vezi ca plange mult, caci asta inseamna vindecarea. Acum ea simte nevoia sa sufere, si este perfect indreptatita sa simta asa. Tu asigur-o mereu ca esti alaturi de ea (prin sms, daca nu raspunde la tel), caci are nevoie sa stie ca cineva o intelege si ii asculta durerea, chiar daca nu iti arata acest lucru.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile