consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt un baiat de 20 de ani si ma framanta foarte tare ca am atractii pentru barbati. Nu as mai vrea sa fiu asa, in fiecare seara plang, oare se poate face ceva sa nu mai fiu asa?

Terapeuti RO 9:07am Jan 26
Mesaj:
Buna in legatura cu viata sexuala…Ma numesc Daniel si am 20 de ani,si ma framanta atat de tare ca am atractii pentru barbati.Nu mai stiu ce sa fac,nu as mai vrea sa fiu asa,in fiecare seara plang…oare se poate face ceva sa nu mai fiu asa?Va rog din suflet datimi niste sfaturi va rog eu.Va multumesc din inima.

Pirvan Marinela 9:47am Jan 26
Trebui sa consulti un psiholog , sa vezi de unde si anume te face sa ai inclinatii spre partea masculina.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:17am Jan 26
cred ca merita sa explorezi in profunzime ce se intampla, preferabil asistat de un psihoterapeut. Cand o sa iti dai seama unde esti acum, totul o sa fie limpede. Succes!

Emanuel Prichici 5:24pm Jan 26
nu se poate face absolut nimic in afara de faptul sa te accepti asa cum esti. daca ai atractii fata de barbati esti homosexual, daca te atrag si femeile esti bisexual. nici o terapie de pe lumea asta nu o sa-ti modifice preferintele sexuale. niciuna. accepta-te asa cum esti. nu este nicio rusine si nu este nimic de reprosat. asta esti tu. si nu esti singurul.

Terapia Bowen Oana Haragus 7:46am Jan 27
Byron Katie a ajutat milioane de oameni sa se vindece . Uite aici un filmulet chiar pe tema ta https://www.youtube.com/watch?v=98ApKUqb-RQ

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:55am Jan 27
am urmarit videoclipul si este foarte interesant, insa nu cred ca este vorba de ‘vindecare’ cat este despre acceptare si deschidere


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed