Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt timida, nu am incredere, ma inchid in mine… Sunt clasa a 9-a si nu am reusit sa ma integrez printre colegi. Ei se considera mai presus decat oricine, critica, injura, sunt galagiosi la ore. As vrea sa ma transfer la un alt liceu.

Terapeuti.ro 8:56am Nov 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Salut, am o mica problema! Sunt timida,mult prea timida, nu am incredere,ma inchid in mine….amutesc cand sunt inconjurata de multe persoane cunoscute si necunoscute.Din aceasta cauza nu am reusit sa ma integrez printre colegi (sunt la liceu,clasa a 9-a )..Primele saptamani faceam un efort sa ma bag in seama si aveam o motivatie sa incerc sa vorbesc cu unii colegi,asta pana cand s-a trezit una sa mi spuna ca vrea sa ma bata ca ma uit urat la ea.Eu sunt emotiva de felul meu si mai ca mi venea sa plang,dar am tinut in mine.I-am spus ca nu am nimic cu ea..am crezut ca o sa ma lase in pace…dar spre ghinionul meu de atunci a inceput sa si puna “prietenii” sa se ia de mine.Ea impreuna cu alta colega se iau incontinuu de mine,imi spun tot feluri de lucruri urate! In prezent,ma inteleg cu cateva colege, insa restul colegilor ma considera plictisitoare,lesinata si sunt una dintre subiectii lor de barfa.(nu sunt singura) Mentionez ca acesti colegi se considera mai presus decat oric
ine, critica.,injura! Sunt galagiosi la ore.
Eu as vrea sa ma transfer la alt profil,nici nu mi mai vine sa merg la liceu…CREDETI CA ESTE FAC BINE SA MA TRANSFER LA ALT PROFIL? TINAND CONT CA SUNT FOARTE TIMIDA,VREAU SA MA MUT LA PROFILUL UNDE SUNT 2 FOSTE COLEGE, POATE O SA REUSESC SA MA INTEGREZ! ASTA SPER!
Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu 9:31am Nov 30
Eu cred ca merita sa faci ceea ce stii ca ti-ar face bine, inclusiv in acest caz. Nu este nicio tragedie daca schimbi profilul, mai ales in clasa a 9-a. Discuta cu parintii tai. Succes!

Psihologul Va Raspunde 9:48am Nov 30
Schimbarea profilului, clasei sau a liceului nu iti rezolva problema TA, timiditatea va ramane… ai de invatat sa o gestionezi…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita