Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt foarte emotiva! De fiecare data cand trebuie sa discut despre o tema la scoala, nu ma pot controla. Ma simt neputincioasa. Inghit in sec tot timpul la scoala, la fiecare ora.

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Sunt foarte emotiva! Inainte ma puteam controla, dar acum de fiecare data cand trebuie sa discut despre o tema la scoala nu ma pot controla. De cateva luni am inceput sa inghit in sec, in fiecare zi si nu pot controla asta. Ma simt neputincioasa. Inghit in sec tot timpul la scoala, la fiecare ora Ce pot sa fac ?

Numai la școală ești asa, sau și în rest…???
pare sa fie vorba despre anxietate. Ai incercat sa vorbesti mai pe larg cu un psiholog? Ma gandesc ca exista macar o cauza a acestor simptome descrise de tine.
Spui “inainte ma puteam controla”. S-a intamplat ceva care sa fi schimbat aceasta abilitate de a tine sub control aceste emotii? S-a schimbat ceva? Este posibil ca aceasta sensibilitate sa fie o trasatura de personalitate a ta pe care sa nu o poti schimba niciodata, dar pe care sa inveti sa o stapanesti si sa o folosesti in avantajul tau. De asemenea, daca te afli la varsta pubertatii/adolescentei este posibil ca in corpul tau sa aibe loc si schimbari hormonale care sa amplifice aceste stari. De aceea eu iti recomand sa discuti cu parintii tai si sa vizitati atat un medic pentru a exclude alte tulburari hormonale, cat si un psiholog pentru a te invata sa gestionezi ceea ce simti.
 1
Gestionarea emotiilor si a stresului SE INVATA. Doar ca din pacate nu se preda la scoala. Insa ai la dispozitie INTERNETUL, coachingul online, iar daca problema persista, chiar si psihoterapia te poate ajuta.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed