consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt foarte emotiva! De fiecare data cand trebuie sa discut despre o tema la scoala, nu ma pot controla. Ma simt neputincioasa. Inghit in sec tot timpul la scoala, la fiecare ora.

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Sunt foarte emotiva! Inainte ma puteam controla, dar acum de fiecare data cand trebuie sa discut despre o tema la scoala nu ma pot controla. De cateva luni am inceput sa inghit in sec, in fiecare zi si nu pot controla asta. Ma simt neputincioasa. Inghit in sec tot timpul la scoala, la fiecare ora Ce pot sa fac ?

Numai la școală ești asa, sau și în rest…???
pare sa fie vorba despre anxietate. Ai incercat sa vorbesti mai pe larg cu un psiholog? Ma gandesc ca exista macar o cauza a acestor simptome descrise de tine.
Spui “inainte ma puteam controla”. S-a intamplat ceva care sa fi schimbat aceasta abilitate de a tine sub control aceste emotii? S-a schimbat ceva? Este posibil ca aceasta sensibilitate sa fie o trasatura de personalitate a ta pe care sa nu o poti schimba niciodata, dar pe care sa inveti sa o stapanesti si sa o folosesti in avantajul tau. De asemenea, daca te afli la varsta pubertatii/adolescentei este posibil ca in corpul tau sa aibe loc si schimbari hormonale care sa amplifice aceste stari. De aceea eu iti recomand sa discuti cu parintii tai si sa vizitati atat un medic pentru a exclude alte tulburari hormonale, cat si un psiholog pentru a te invata sa gestionezi ceea ce simti.
 1
Gestionarea emotiilor si a stresului SE INVATA. Doar ca din pacate nu se preda la scoala. Insa ai la dispozitie INTERNETUL, coachingul online, iar daca problema persista, chiar si psihoterapia te poate ajuta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed