Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt casatorita de 11 ani, am o fetita, dar sotul meu a plecat, spunand ca este confuz si ca vrea sa locuiasca singur pentru o perioada fara sa ne mai vorbim deloc! Uita sa sune fetita si posteaza pe Facebook poze cu el zambaret!

Terapeuti.ro 6:20am Jul 20
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna seara, am dat din intamplare de site-ul d-voastra si mi-a atras atentia,facandu-ma sa destanui din grijile mele.Povestea mea pe scurt este ca sunt casatorita de 11 ani am o fetita,iar pana acum o jumatate de an toate mergeau bine. Sotul meu insa s-a schimbat si a inceput sa ma ignore,sa ma necajeasca pana cand intr-o zi m-a parasit plecand de acasa cu bagaje cu tot! A urmat niste luni de calvar pt mine iubindu-l,asteptandu-l sa se intoarca.El intre timp dupa nici o luna m-a inlocuit cu o alta femeie mutandu-se cu ea aproape 3-4 luni.incercand sa il uit am cunoscut un baiat iar atunci el a devenit gelos cautandu-ma intruna! Eu fericita ca am reusit sa il trezesc am acceptat sa se intoarca acasa imediat! Dupa o luna de zile timp in care doar eu am incercat sa fac ca relatia sa mearga bine ,el a plecat din nou spunandu-mi ca este confuz si ca vrea sa locuiasca singur pentru o perioada fara sa ne mai vb deloc! A trecut aproape o saptamana si nu se intereseaza deloc de mine
…uita sa sune si fetita…insa posteaza fotografii intruna cu citate despre viata si poze cu el zambaret! Eu sunt foarte trista si nu mai stiu ce sa fac..stiu ca nu ma merita insa sufletul meu il iubeste enorm de mult!va rog ajutati-ma sa ies din agonia asta!va multumesc frumos!

Doina Zamfirescu 7:18am Jul 20
Spuneti ca sotul s-a schimbat de acum jumatate de an. Incercati sa identificati ce s-a modificat in acea perioada, care ar fi cauzele schimbarii de comportament. Incercati de asemenea sa discutati cu el despre aceste lucruri. Poate este vorba de deficiente in comunicarea din cuplu. Puteti apela de asemenea la cateva ore de dezvoltare personala pentru a va regasi echilibrul. Succes!

Raluca Mihai 7:27am Jul 20
Din cate imi dau eu seama, dvs si sotul nu ati lamurit ce anume se intampla in relatia dvs de cuplu: ce anume l-a determinat sa plece prima data, sa isi caute pe altcineva, cum v-ati simtit dvs, din ce motiv si dvs ati cautat pe altcineva, etc. Aceste lucruri ramase nedicutate si nelamurite duc la impas in relatia de cuplu, nu la evolutie. Eu va sfatuiesc sa discutati cu sotul dvs si sa vedeti ce isi doreste, ce simte, ce nevoi are si sa ii comunicati si dvs acelasi lucru. Si ma gandesc ca poate si un terapeut de cuplu v-ar putea fi de folos in acest moment.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:35am Jul 20
din ce ne descrieti eu am inteles ca atat dvs. cat si sotul aveti nevoie de sustinere in aceasta perioada confuza si nu pot decat sa va incurajez in a gasi, separat, un terapeut si sa explorati ce sa intampla in vietile amandoura… in acelasi timp tinand cont si de fetita, care este nevinovata si va beneficia enorm din starea de echilibru a aprintilor chiar daca sunteti despartiti. Succes! ;)

Daniel Mois 1:41pm Jul 23
Acceptul dvs asupra acestei situatii il incurajeaza in jocul lui. E o relatie victma-agresor, insa nu exista agresori fara victime. Rolul de victima care il asteapta, il primeste inapoi si ii accepta infidelitatea vi se potriveste? Va simtiti confortabil cu acest rol?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed